Sport

2014.10.20. 09:05

Miskolci gólszüret a Kemény Dénes uszodában

A férfi vízilabda OB I/B A-csoportjának alapszakaszában hazai környezetben lépett pályára a Miskolci VLC a 3. fordulóban.

A férfi vízilabda OB I/B A-csoportjának alapszakaszában hazai környezetben lépett pályára a Miskolci VLC a 3. fordulóban.

PannErgy-Miskolci VLC – Pécsi VSK-PSN 20-7 (5-1, 5-2, 6-4, 4-0)

Miskolc, 100 néző. V.: Kovács Cs., Madarasi.

PannErgy-Miskolci VLC: Bendes – Hegedűs B. (2), Kovács Z. (3), Szilvasán (-), Jakab L. (3), Jakab D. (4), Somlai (1). Csere: Benedek (k), Kerschbaum (4), Salamon (3), Hegedűs I. (-), Török (-), Krausz (-), Keresztúri (-). Edző: Bíró Attila.

Bíró Attila: – Hasonló mérkőzés volt, mint a Debreceni VSE elleni, viszont egy kicsivel jobb, mert kettővel kevesebb gólt kaptunk, mint akkor. Szépen játszott a csapat, formás támadásokat vezettünk, amiért mindenki dicséretet érdemel. Mikor már jelentős volt az előnyünk, a harmadik negyedben kicsit lankadt a koncentráció, de a kisszünetben átbeszéltük a tennivalókat és az utolsó felvonásban már újra a korábbi arcunkat mutattuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!