Sport

2014.10.26. 20:35

Az Ózdi KC szorossá tette a rangadót

A listavezető egrieket végig üldözte az Ózdi KC együttese, de végül nem sikerült utolérnie.

A listavezető egrieket végig üldözte az Ózdi KC együttese, de végül nem sikerült utolérnie.

A férfi kézilabda NB I/B 7. fordulójának rangadóján egy rendkívül gólgazdag meccset láthatott az ózdi Városi Sportcsarnokba kilátogató közönség, amelyet végül a veretlenül listavezető vendégek minimális különbséggel nyertek meg. Ettől függetlenül a piros-kékeknek egyáltalán nincs okuk a szégyenkezésre.


JEGYZŐKÖNYV

Férfi Kézilabda NB I/B., Keleti csoport, 7. forduló

Ózdi KC - SBS Eger Eszterházy SZSE

34-35 (14-19)

Ózd, 600 néző. V.: Kolarovszki Z., Szabó I.


Ózdi KC: Tóth K. - Kóródi K. (1), Kalics (2), FEKETE L. (11), GYURIS (7), NYESTE (8), Scitovszky T. (-). Csere: Losonczi (k), Bárdos P. (-), Kocsis R. (2), Vojinovic (3). Edző: Szakál György.

SBS Eger Eszterházy SZSE: Kovács - Vancsics (4), Kiss (-), DOBÓ (7), Kocsis Cs. (2), Szűcs (3), HALÁSZ (14). Csere: Repóth (k), Menyhárt (3), Lezák (2), Tóth (-), Padla (-), Szilágyi (-). Edző: Rosta István.


Szakál György: - Az első félidőben nem tudtuk tartani az egriek beállóját, nagyon komoly gondot okozott a semlegesítése. A fordulás után nagyon sokat javult a játékunk, amit kértem a srácoktól, azt maradéktalanul megcsinálták. Sajnos egy ilyen rangadó nem bírja el, hogy ennyi kapussal szemben ziccert elhibázzunk. Ettől függetlenül emelt fővel jöhettünk le a pályáról a bajnoki cím legfőbb várományosával szemben.

Rosta István: - Igyekeztünk a lehető legjobban feltérképezni az Ózdot, tudtuk, hogy remek átlövő sorral rendelkeznek. A meccs első felében elégedett voltam a látottakkal, a fiúk betartották a taktikai utasításokat, fegyelmezetten, jól kézilabdáztunk. Az utolsó percek kapkodása, fejetlensége nem tetszett, ez a stílus a mi céljainkkal nem egyeztethető össze. Ettől függetlenül a győzelem a fontos, és ezt egy férfiak küzdelemben sikerült megszereznünk.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!