Sport

2014.09.21. 15:12

"Szó szerint csata volt"

Mezőkövesd - A labdarúgó NB II 6. fordulójában a veretlen Mezőkövesd Zsóry FC hazai pályán fogadta a Szigetszentmiklós együttesét szombaton este.

Mezőkövesd - A labdarúgó NB II 6. fordulójában a veretlen Mezőkövesd Zsóry FC hazai pályán fogadta a Szigetszentmiklós együttesét szombaton este.


JEGYZŐKÖNYV

Mezőkövesd Zsóry FC - Szigetszentmiklósi TK-Erima

0 - 0

Mezőkövesd, 1000 néző, v.: Berger József (Kormányos II., Dr. Kulcsár)


Mezőkövesd Zsóry: Kunsági – Balogh, Izing, Engel, Szeles, Hegedűs D. (Tajthy 53’), Takács, Kulcsár, Molnár G. (Baracskai 80’), Pantovic (Balajti 61’), George. Vezetőedző: Tóth László

Szigetszentmiklós: Horváth – Tóth F., Szepessy, Szabó B. (Puskás G. 70’), Vágó, Kállai, Pollák, Osváth, Hevesi-Tóth, Jasarevic (Kollega 79’), Kvekveskiri (Kornis 74’). Vezetőedző: Vágó Attila


Piros lap: Vágó (50’)


Tóth László: - Szó szerint csata volt, de hát a futballhoz ez is hozzátartozik, hogy igazán mindkét csapat azzal próbált meg eredményes lenni, ami igazán az erénye. A mérkőzés kulcspontja az volt, hogy szerezzük meg az első gólt, ha az meg lett volna, akkor innentől kezdve minden adott lett volna a jó játékhoz, meg a sok helyzethez. Így is voltak lehetőségeink, azokat kihagytuk. Két-három embernek nem úgy ment a játék, gondolok itt a támadókra, tompábbak voltak döntő szituációkban.

Vágó Attila: - Az ellenfél sportszerűtlensége miatt nem nyilatkozom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!