Sport

2014.09.13. 14:12

Floorball: Hölgy kapusukért küzdenek a miskolciak

Miskolc - A hét végén megkezdődik a pontvadászat az élvonalbeli floorball bajnokságban (is).

Miskolc - A hét végén megkezdődik a pontvadászat az élvonalbeli floorball bajnokságban (is).A Miskolci FE-floorballel.hu gárdája szombaton 16 órától Törökbálinton szerepel.

Abszolút favoritok

– Az OB I tavalyi második helyezett csapatával kezdünk – közölte Szabó Ákos klubelnök-játékos, majd hozzátette: – Ráadásul a törökbálintiak voltak a Magyar és Szuperkupa nyertesei is. – Ennek megfelelően tisztában vagyunk azzal, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, de semmiképpen nem tartjuk fel a kezünket, és nem akarunk nagy arányban kikapni. Erre a mérkőzésre nincs és nem is lehet komoly tervünk, magunk is nagy érdeklődéssel tekintünk arra, hogy hozzánk képest hol tart az ország egyik elit klubja. A fiúk nevében azt ígérhetem, hogy lelkesek leszünk, küzdünk, hajtunk, aztán majd meglátjuk, hogy ez a pályán mire lesz elegendő.

A miskolciak keretében egy változás történt: mivel a szövetség versenybizottsága és elnöksége elutasította arra irányuló kérelmüket, hogy Drótos Gyöngyi személyében hölgy védhesse a kapujukat, erre viszont nem kaptak engedélyt.

– Mi azért küzdünk, hogy ezt megváltoztassuk, egyelőre sikertelenül – jegyezte meg Szabó Ákos.

ÉM-KT

A hatodikon

Az újonc miskolciak a bennmaradás kiharcolását tűzték maguk elé. Ehhez az kell, hogy a nyolcas mezőnyben legalább a hatodik helyet harcolják ki. Az elnök szerint erre, az erőviszonyok ismeretében, van esélyük. A Miskolci FE-floorballel.hu együttese hazai meccseit a Miskolci Egyetem körcsarnokában játssza majd, itthoni bemutatkozásuk a jövő héten lesz.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!