Sport

2014.09.26. 10:59

Aluinvent-DVTK: Egy héten belül kétszer Kassán

Miskolc - Egy héten belül kétszer játszik felkészülési mérkőzést Kassán az Aluinvent-DVTK NB I-es női kosárlabdacsapata.

Miskolc - Egy héten belül kétszer játszik felkészülési mérkőzést Kassán az Aluinvent-DVTK NB I-es női kosárlabdacsapata. A piros-fehérek szombaton 16.00-tól a szlovák első osztályban szereplő Cassovia Kosice korábbi látogatását viszonozva játszanak meccset a gyengébbik kassai gárda ellen, a jövő héten pénteken pedig 18.00-tól, az erősebbel mérkőznek meg, ugyanis az Euroligában szereplő Good Angels Kosice vendégei lesznek. Az október 18-i bajnoki rajtig, a Cegléd elleni idegenbeli meccsig még lehet, hogy játszanak egy edzőmeccset a diósgyőriek, de az biztos, hogy az első hazai meccsük időpontja módosult: a korábban tervezettnél egy nappal hamarabb, vagyis október 24-én, pénteken, 18.00-tól fogadják az Atomerőmű KSC Szekszárd gárdáját. Mégpedig azért, hogy ne kelljen egy időpontban játszaniuk a másik DVTK-val, az NB I-es labdarúgócsapattal, akiknek azon a hét végén szombaton 18.00-tól lesz hazai bajnokijuk, az újonc Dunaújváros ellen.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!