Sport

2014.06.28. 22:16

Videó: DVTK-siker a második felkészülésin is

A Bükfürdőn edzőtáborozó Diósgyőri VTK labdarúgócsapata a szlovák második vonalba idén kiesett FC Nitra ellen játszott előkészületi mérkőzést szombaton.

A Bükfürdőn edzőtáborozó Diósgyőri VTK labdarúgócsapata a szlovák második vonalba idén kiesett FC Nitra ellen játszott előkészületi mérkőzést szombaton.


Jegyzőkönyv

DVTK - FC Nitra 2-0 (0-0)

Bük, 100 néző. Játékvezető: Szilasi


DVTK: Rados (Antal, 56.) - Okuka (Marjanovic, 56.), Alves (Debreceni, 56.), Kádár (Szabó, 76.), Husic (Németh, 56.) - Elek (Egerszegi, 65.), Bori (Nikházi, 45.) - Gosztonyi (Vági, 56.), Barczi (Eperjesi, 65.), Bacsa (Takács, 65.) - Grumic (Csirszki, 76.)


Sárga lap: Takács a 82. percben.


Gólszerző: Grumić (1-0) az 50. percben. Nikházi (2-0) a 71. percben.


Sivic Tomislav: - Még mindig tompák vagyunk kicsit, ami normális ilyenkor, hiszen nagyon kemény munkát végeztünk el egy hét alatt. Csütörtökre kell frissnek lennünk. Két mérkőzést játszottunk, gólt sem kaptunk, rúgtunk négyet és nincs sérült játékosunk. Ez nagyon nagy pozitívum. Sokat dolgoztunk, a játékosoknak megköszöntem, hogy partnerek voltak ebben, ezért nyugodtabb vagyok már kicsit az Európa Liga meccs előtt. A fiúk kapnak most egy nap szabadságot, hétfőn újra edzés, készülnünk kell tovább, hiszen nem csak egy meccset fogunk játszani. Nemsokára kezdődik a bajnokság is, gondolnunk kell arra is.


A gólok története

50. perc: Barczi és Grumic passzolgatott a Nyitra kapujától 10-15 méterre, majd Grumic gondolt egyet és kapásból kilőtte a jobb felsőt (1-0).


71. perc: Szabadrúgást kapott a DVTK az ellenfél 16-os vonalánál. A DVTK nem kérte a kilenc méter kimérését, játékvezető ezért nem jelezte, hogy sípszóra kellene várni. Amíg a szlovák kapus a sorfalat állítgatta, addig Nikházi okosan a kapuba tekerte a labdát (2-0).


Forrás: dvtk.eu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!