Sport

2014.05.17. 16:51

Ózdi KC: Szép szezonzárót

Ebben a bajnoki idényben utoljára lép pályára az Ózdi KC NB I/B-s férfi kézilabda-csapata.

Ebben a bajnoki idényben utoljára lép pályára az Ózdi KC NB I/B-s férfi kézilabda-csapata.A piros-kékek a keleti csoport 26. – egyben záró fordulójában - hazai körülmények között a jelenleg negyedik helyen álló Ferencvárost látják vendégül. A vasárnap 17 órától kezdődő találkozó szomorú apropóját az adja, hogy a néhány nappal ezelőtt elhunyt Bencze Tamás két korábbi klubja találkozik egymással ezen a délutánon. Hogy a sors akarta így, vagy csupán a véletlen műve mindez, nem tudni. Az viszont tény, hogy a mieinkre egy nehéz mérkőzés vár, de a csapat szeretne győzelemmel búcsúzni a hazai közönségtől, és méltóképpen tisztelegni Tamás emléke előtt.

- Ennek a mérkőzésnek az eredménye és a többi pályán történő eseményeknek a függvényében akár még a nyolcadik helyen is végezhetünk a bajnokságban – mondta érdeklődésünkre Szakál György, az Ózdi KC vezetőedzője. - Ehhez azonban egy fiatal, lendületes és feltörekvő ellenfelet kell legyőznünk. Jó csapattal találkozunk, akik idővel az NB I-be vágynak, ennek szellemében folyamatosan építgetik magukat. Különösen erősek a belső posztokon, az eredményes átlövő játékuk számít a sikerük kulcsának. Nálunk a heti munkát negatívan érintette a klub körül kialakult financiális probléma. Ennek az időszaknak már a jövő tervezéséről kellene szólnia, ezzel szemben minket a tökéletes bizonytalanság vesz körbe. Munkahelyi problémák és a betegségek miatt az edzéslátogatottság továbbra is hiányos, de a nehézségek ellenére elszántan és győzelemben bízva fogunk pályára lépni. Elhunyt kollégánk, Bencze Tamás emléke is kötelez minket erre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!