Sport

2014.05.11. 19:57

Ózdi KC: Bencze Tamás emlékére

A szezon utolsó idegenbeli mérkőzését két góllal megnyerte az Ózdi KC csapata, így még maradt esély arra, hogy a jelenlegi tizedik pozícióból egy, esetleg két helyet a záró fordulóban még előrébb léphessen a csapat.

A szezon utolsó idegenbeli mérkőzését két góllal megnyerte az Ózdi KC csapata, így még maradt esély arra, hogy a jelenlegi tizedik pozícióból egy, esetleg két helyet a záró fordulóban még előrébb léphessen a csapat.A nánási összecsapáson a két kapus mellett a beállós Papp Gábor és a fiatal Kóródi Koppány nyújtott az átlagosnál jobb teljesítményt. A csapat ezt a győzelmet a hétvégén elhunyt Bencze Tamás emlékének ajánlotta föl.


JEGYZŐKÖNYV

Férfi kézilabda NB I/B., Keleti csoport, 25. forduló

Hajdúnánás-Robzol 2000 KSE - Ózdi KC

20-22 (11-12)

Hajdúnánás, 200 néző. V.: Alapi A., Kovács T.


A Hajdúnánás gólszerzői: Bíró Á. (8), Oláh B. (4), Hornyák Z. (3), Fülöp G. (2), Ötvös N. (1), Csonka P. (1), Csuzda M. (1).

Ózdi KC: LOSONCZI - KÓRÓDI K. (6), Fekete L. (6), Barta D. (1), PAPP G. (2), Nyikes Cs. (5), Scitovszky T. (1). Csere: TÓTH K. (k), Ponyi Z. (1), Panyi L. (-), Koscsó Á. (-), Kocsis Cs. (-), Kocsis R. (-), Bárdos P. (-), Csörgő Zs. (-). Edző: Szakál György.


Hadas Sándor: - Szoros meccset vívtunk a jó játékosokból álló ózdi csapat ellen. A hajrában a vendégeknek jobban jött ki a lépés, így meg tudták nyerni a találkozót.

Szakál György: - Ezt a győzelmet a mérkőzés napján elhunyt barátunk, edzőkollégánk, Bencze Tamás emlékének ajánljuk föl. Megrendülten és fájdalommal telve indultunk Hajdúnánásra, ami ezután sem csökkent, de Tamásnak legalább egy győzelemmel tudtuk megköszönni mindazt, amit az ózdi kézilabdázásért tett. Büszke lehet korábbi tanítványa, Kóródi Koppány teljesítményére, aki ezen a napon a legfiatalabb játékosként húzóembere volt a felnőtt csapatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!