Sport

2014.05.04. 16:18

Elmaradt a Jabil 3próba rajta

Tiszaújváros - A május 4-én, vasárnapra tervezett Jabil 3 próba elnevezésű szabadidősport esemény sorozat rajtja, a kerékpáros próba, a rendkívül rossz időjárási körülmények miatt elmaradt

Tiszaújváros - A május 4-én, vasárnapra tervezett Jabil 3 próba elnevezésű szabadidősport esemény sorozat rajtja, a kerékpáros próba, a rendkívül rossz időjárási körülmények miatt elmaradt A helyenként orkán erejű, viharos szél és az esőzés veszélyeztette volna a résztvevők egészségi állapotát, így a rendező TVK-Mali Triatlon Klub és a névadó Jabil Circuit Kft. vezetése nem dönthetett másként, mint, hogy a halasztást választotta. A szervezők az esetleges kellemetlenségekért ezúton is elnézését kérnek.

Lehmann Tibor klubelnöktől megtudtuk, hogy a kerékpáros próbát természetesen egy későbbi időpontban pótolják. Az új időpontról hamarosan az egyesület honlapján, www.tvkmalitriatlon.hu oldalon és a médiákon keresztül adnak tájékoztatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!