Sport

2014.05.30. 11:57

Bükki Hegyi Maraton: rajt 11.30-kor!

A házigazda Marathon Club SE ezúton is tájékoztat mindenkit, aki benevezett, vagy a helyszínen szeretne jelentkezni a június 7-én, szombaton megrendezendő 22. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékversenyre, hogy az első rajt idejét az eredeti 10.30 óráról eltolták egy órával későbbre, azaz indulás 11.30-kor!

A házigazda Marathon Club SE ezúton is tájékoztat mindenkit, aki benevezett, vagy a helyszínen szeretne jelentkezni a június 7-én, szombaton megrendezendő 22. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékversenyre, hogy az első rajt idejét az eredeti 10.30 óráról eltolták egy órával későbbre, azaz indulás 11.30-kor!A későbbi rajt oka, hogy azon a napon, a versenyközponttól 200 méterre rendezik meg a Pünkösdi Juniális keretében az ünnepi szentmisét, melyet figyelembe vettek a nagy hagyományokkal büszkélkedő nemzetközi terepfutóverseny szervezői. Mindkét kiemelt rendezvénynek dr. Kriza Ákos, Miskolc MJV polgármestere a fővédnöke.

A miskolci futóversenyre egyébként természetesen a helyszínen, a Királyasztalnál is lehet nevezni június 6-án, pénteken 15-20, illetve június 7-én, 8-11 óra között! (Részletek a www.hegyimaraton.hu honlapon)

A rajtszám felmutatása ellenében a verseny napján - csakúgy, mint vasárnap, a 3. Kondenzgyík Maraton rajtszámával - 450 forintért lehet meglátogatni a versenyközponttól 400 méterre található Miskolc Állatkertet, valamint 30 százalék kedvezménnyel a Miskolctapolcai Barlangfürdőt!

Mint ismeretes, a 22. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékversenyen egy 3,5 km-es minimaratont is meghirdettek a szervezők, melyet futva és túrázva is lehet teljesíteni. Az Észak Családi Minimaraton első 70 beérkezője Északos ajándéktárgyakat kap az idén 70 éves megyei napilapnak köszönhetően.

A kultúra kedvelői ezen a napon megtekinthetik a Holdviola zenekar élőkoncertjét, de a szomszédos kőszínpadon lesz magyar népzene, fellép a Fráter kórus és a Szinvavölgyi Néptáncműhely is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!