Sport

2014.04.04. 23:27

DVTK: Megmutatják, hogy nem NB II-esek

Szomabton 14 órától Budapest Honvéd – Diósgyőr mérkőzés a Bozsik-stadionban. A találkozóról élőben tudósítunk a Borsod Online-on.

Szomabton 14 órától Budapest Honvéd – Diósgyőr mérkőzés a Bozsik-stadionban. A találkozóról élőben tudósítunk a Borsod Online-on.A labdarúgó NB I 23. fordulójában idegenben, Kispesten lépnek pályára Elekék. Akiknek ugyanúgy 33 pontjuk van jelenleg, mint a fővárosi házigazdának. Vagyis aki veszít, kicsit lemaradhat a többiektől, a vezető Debrecen mögötti élbolytól.

– Két olyan csapat találkozik, amelyek az előző fordulóban nem tudtak nyerni. Mi itthon, a Honvéd pedig Mezőkövesden – vágott bele Sivic Tomislav, a DVTK vezetőedzője. – A pillanatnyi tét a negyedik hely, kell nagyon a három pont nekünk is, de a kispestieknek is... A Ligakupa összecsapás után tudtunk egy kicsit frissíteni, bízom benne, hogy jó meccs lesz a szombati és győzelemmel zárjuk. Most olyan időszakunkat éljük, hogy nem megy úgy, ahogyan szeretnénk, de fel akarunk állni, megmutatni az erőnket. Ezt pedig csak a pályán lehet megtenni. A Honvédnak nem csak a Kövesd elleni meccsét láttam, az ugyanis önmagában nem mutatott sokat, még kettőt-hármat megnéztem, a pontos vélemény kialakításához legalább ennyi kell. Ha bennünket az utolsó két bajnoki találkozónk alapján ítél meg valaki, akkor azt is gondolhatja, hogy NB II-esek vagyunk, de nem. És ezt bizonyítani is fogjuk.


[poll id="636"]


A beszélgetés során szóba került még Kádár Tamás, aki az utóbbi hetekben gyengébb teljesítményt nyújtott, mint korábban: büntetőt kapott róla a csapat, kiállították, stb.

– Mi, közösen segíteni akarunk neki, hogy visszanyerje azt a formáját, amilyenben ősszel játszott. Ő az egyik legjobb, ha nem a legjobb játékosunk. Beszélünk, sokat, hogy miként tudnánk egymáson, egymásnak segíteni. Van ilyen házasságban is: nem beszélünk az asszonnyal, de aztán este mellé bújunk... – vont párhuzamot Sivic Tomislav.


Jegyzőkönyv

Amint azt Sivic Tomislav elárulta, tavasszal ez az első olyan alkalom, amikor senki sem hiányzik a keretből, sem eltiltás, sem sérülés miatt, így az általa vélt legjobb összeállításban küldheti pályára csapatát Kispesten. Amely ez lehet: Rajic – Eperjesi, Debreceni (Vadász), Kádár, Gohér (Husic) – Elek, Kostic – Nikházi, Barczi, Bacsa (Gosztonyi) – Futács.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!