Sport

2014.04.14. 18:35

Csupán húsz percig partiban

Nyolcgólos vereséget szenvedett a PLER Budapest II otthonában az Ózdi KC férfi kézilabda-csapata.

Nyolcgólos vereséget szenvedett a PLER Budapest II otthonában az Ózdi KC férfi kézilabda-csapata.A piros-kékek végig szaladtak az eredmény után, de igazán csak 8-6-ig volt szoros az állás. A mérkőzés második kétharmadában egyértelműen a fiatal hazai gárda akarata érvényesült, akik teljesen megérdemelten nyerték meg az egyébként sárga és piros lapoktól, valamint kétperces büntetésektől hemzsegő összecsapást. Az ózdiak így továbbra is a keleti csoport tizedik helyét foglalják el.


JEGYZŐKÖNYV

Férfi kézilabda NB I/B., Keleti csoport, 22. forduló

PLER Budapest II - Ózdi KC

36-28 (18-12)

Budapest, 100 néző. V.: Ács Zs., Tóbiás R.


PLER Budapest II: - Váczi, Tóth Á. (4), Leimeter (4), Tóth P. (2), Varga L. (-), Rédai (1), Vízler M. (2). Csere: Kiss A. (k), Oláh T. (6), Uzonyi (6), Munkácsi (1), Koncz (5), Bordács (1), Deák (2), Sinkovits (1), Farkas T. (1). Edző: Kárpáti Krisztián.

Ózdi KC: Tóth K. - Harkó K. (2), Barta D. (2), Panyi L. (2), Papp G. (1), Fekete L. (6), Scitovszky T. (1). Csere: Losonczi (k), Ponyi Z. (5), Kocsis R. (-), Nyikes (3), Kocsis Cs. (-), Kovács P. (6), Koscsó Á. (-), Bárdos P. (-). Edző: Szakál György.


Kárpáti Krisztián: - Kicsit a srácok túlpörögték ezt a mérkőzést, de helyenként nagyon ügyesen játszottak. Húsz percig szoros volt a találkozó, de utána erőnlétben jobban bírtuk ezt a magas tempójú összecsapást. A vége valóban eldurvult, amit a játékvezetőknek sokkal jobban kellett volna kezelniük.

Szakál György: - Az első félidő második felétől a hazaiak uralták a játékot. Fegyelmezetlenül, sokszor pontatlanul játszottunk. A PLER megérdemelte a győzelmet, mert a fiatal magas, jó képességű átlövőiket nem tudtuk lekövetni. Tény azonban, hogy a játékvezetők olyan helyzetben nyúltak bele a találkozóba, ami számunkra kedvezőtlen volt. Ez persze nem menti föl a csapatot a gyenge teljesítmény alól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!