Sport

2014.03.18. 10:40

ÓVSE: Tízzel feleltek az egyre

Ózd - Hiába vezetett az első néhány perc után, mégis súlyos vereséggel zárta a rájátszás első mérkőzését az Ózd VSE NB II-es futsalcsapata.

Ózd - Hiába vezetett az első néhány perc után, mégis súlyos vereséggel zárta a rájátszás első mérkőzését az Ózd VSE NB II-es futsalcsapata. A 7-12. helyért zajló körmérkőzéses sorozat nyitányán az ózdiak hazai pályán a Cső-Montage BFK együttesétől szenvedtek egyértelmű vereséget.

Jegyzőkönyv

Futsal NB II., Rájátszás a 7-12. helyért, 1. forduló


Ózd VSE - Cső-Montage BFK 1-10 (1-4)

Ózd, 100 néző. V.: Takács, Erdélyi.


Ózd VSE: Jakab - Vígh, Oltyán, Badalik, Gál. Csere: Konyha Sz. (k), Jakab Á., Török R., Ficzere, Farkas D., Titkó G. Játékos-edző: Vígh Ferenc.

Cső-Montage BFK: Boldizsár - Dobos, Mészáros Á., Klacsák, Seres. Csere: Sebestyén, Lukács, Pillmann, Moldován, Szabó D., Kádár M., Szokoli. Edző: Márkus Ákos. G.: Ficzere, ill. Szabó D. (6), Klacsák, Lukács, Moldován, Mészáros. Jók: senki, ill. az egész csapat.


Kohári Tibor, szakosztályvezető: - Egyre elkeserítőbb a csapat teljesítménye. A vezető gól után rengeteg helyzetet hagytunk ki, aztán fejben és lábban is elfáradtunk. A fiatal ellenfelünk lefutott bennünket, így ilyen arányban is megérdemelten nyert. Elkeserítő és tanúságos meccs volt.

Márkus Ákos: - A kapott gól után jól váltottunk taktikát és ritmust. Végig irányítottuk a mérkőzést, helyenként szemre is tetszetősen játszottak a srácok. Biztos, hogy az ellenfelünk ettől többre képes, amit a rájátszásban még be is fog bizonyítani. Köszönjük a gratulációt, nagyon szimpatikus és sportszerű közeget ismertünk meg Ózdon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!