Sport

2014.03.31. 21:02

Nagyarányú MVSI-győzelem

Pályaválasztóként szerzett fontos két bajnoki pontot a Miskolc VSI férfi kézilabda csapata a Hajdúböszörményi TE elleni mérkőzésen, az NB II. Észak-keleti csoportjának 17. fordulójában.

Pályaválasztóként szerzett fontos két bajnoki pontot a Miskolc VSI férfi kézilabda csapata a Hajdúböszörményi TE elleni mérkőzésen, az NB II. Észak-keleti csoportjának 17. fordulójában.Hazai pályán elvárható módon, már az elején előnyt szereztek a miskolciak, melyet a 22. percre öt gólra tudtak növelni. Ezt követően némi megtorpanás következett, de így is sikerült minimális vezetéssel zárni az első játékrészt.

A fordulást követően még egyenlíteni tudott az ellenfél, viszont a félidő középső harmadában produkált 12:3-as sportiskolás sorozat megtörte a vendégek ellenállását. A végére már csak a különbség volt kérdéses. Ezzel a nagyarányú győzelemmel a vendéglátók pontazonosság mellett megelőzték a hajdúságiakat a bajnoki tabellán.


JEGYZŐKÖNYV

Miskolc VSI - Hajdúböszörményi TE

31:22 (14:13)

Miskolc, Egyetemi-körcsarnok, 100 néző, vezette: Major, Kovács


MISKOLC VSI: OROSS (kapus) - Semsák (-), PÁKOZDI (5), OROSZ (4), CSONTOS (7), BUKTA (4), Hajdú (1/1) Csere : Tompa (kapus), PÓCS (-), Popovics (-), Mózer (2), HORVÁTH T. (4), Kascsák (-), Horváth Z. (1), Herpai (3).


Montovay Péter edző: - Csapatunkra március utolsó mérkőzésén végre-valahára rámosolygott a tavasz! Az általános jó hangulathoz azonban tartósan „derűs időre” lenne szükségünk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!