Sport

2014.03.07. 23:15

A nőnapon nyerniük kell a röplabdás hölgyeknek

Miskolc - Szombaton délután bajnoki mérkőzést játszik az Albrecht-MVSC-MVSI NB I-es női röplabdacsapata.

Miskolc - Szombaton délután bajnoki mérkőzést játszik az Albrecht-MVSC-MVSI NB I-es női röplabdacsapata.A női röplabda NB I rájátszásában, a 9-12. helyért küzdő Albrecht-Miskolci VSC-MVSI gárdája a 2. forduló keretében ma 17 órától a Palota RSC együttesét látja vendégül a Kubikban.– Az utóbbi időben szépen dolgoztunk és egyenletesen edzettünk – mondta Toma Sándor vezetőedző.

– Mivel mindenképpen szeretnénk megszerezni a 9. helyet, ezért elvárásaimat is ehhez igazítom. A papírforma mellettünk szól, nekünk illik nyernünk, ráadásul a nőnapon ez egyenesen kötelező számunkra. Fegyelmezett és egységes játékot kérek és várok el a lányoktól, hazai környezetben ezt bizonyosan meg is kapom. Az elmúlt hetekben sokat léptünk előre a helyezett nyitások terén, a mezőnyvédekezésben és a blokkolásban viszont precízebbé kell válnunk. Jól ismerjük a Palota RSC-t, amelyet már csak azért sem becsülünk le, mert alakulatuk képes arra, hogy meglepetést okozzon és a mondás szerint jobb félni, mint megijedni. Az alapszakaszban itthon nyertünk ellenük, idegenben viszont kikaptunk, most megint rajtunk a sor.

Radomszkit operálták

A miskolciak szakvezetője elmondta még, hogy kerettagjaik közül Radomszki Boglárkát a bal csuklójában lévő inhüvelysérve miatt megoperálták, így rá semmiképpen nem számíthat.

– Így terveztük, a beavatkozást az alapszakasz utánra időzítettük – folytatta Toma Sándor. – Bogi áprilisban már gyakorolhat és mehet a serdülő válogatotthoz is. Rajta kívül a többiek a rendelkezésemre állnak.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!