Sport

2013.12.10. 00:25

Felzárkózott az Ózd VSE

Ózd -  Újabb hazai győzelmével már közvetlenül a dobogósok mögött található az Ózd VSE futsalcsapata.

Ózd -  Újabb hazai győzelmével már közvetlenül a dobogósok mögött található az Ózd VSE futsalcsapata. Az NB II Keleti csoportjában az ózdiak hétfőn este a Salgótarjánt győzték le kétgólos különbséggel. Féder József együttese 22 ponttal áll a bajnokságban, három egységgel megközelítve a listavezető Vasas gárdáját.

Jegyzőkönyv

Futsal, NB II., Keleti csoport, 13. forduló


Ózd VSE - Salgótarjáni VSE 5-3 (2-2)

Ózd, 100 néző. V.: Kozma, Laczkó


Ózd VSE: Jakab - Gál, Szögedi, Oltyán, Füleki. Csere: Konyha Sz. (k), Komlósi, Molnár G., Badalik, Balogh D. Edző: Féder József.

Salgótarjáni VSE: Geregai - Kálmán, Nemcok, Tarlósi, Csatlós. Csere: Oláh, Gazsi, Stark. Edző: Csatlós Csaba. G.: Badalik (2), Füleki, Szögedi, Oltyán, ill. Csatlós, Nemcok, Stark. Jók: Nemcok, ill. Jakab, Badalik.


Féder József: - Akadozott a gépezet, nehezen lendültünk játékba, de a csapat erejét mutatja, hogy így is meg tudtuk nyerni ezt a mérkőzést. Egy feljövőben lévő ellenfelet győztünk le, örülök, hogy folytatjuk a jó szereplésünket.

Csatlós Csaba: - Formálódik, alakul a csapatunk, jól helyt álltunk a jóval esélyesebb ózdi csapat otthonában. Ebben a sportcsarnokban nem sok együttes fog nyerni, ezért értékesnek tartom ezt a szoros eredményt. Ha egy kicsivel rutinosabbak lettünk volna, akkor talán másképp alakul az összecsapás.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!