Sport

2013.12.24. 12:57

Csoki Kupa – Háziversennyel zárták az évet az ózdi súlyemelők

Ózd - Háziversennyel zárták le a 2013-as esztendőt az Ózdi Súlyemelő és Fitness Club versenyzői.

Ózd - Háziversennyel zárták le a 2013-as esztendőt az Ózdi Súlyemelő és Fitness Club versenyzői.A „Csoki Kupa” névre keresztelt viadalon 13 utánpótlás korú súlyemelő mérettette meg magát, az eredményhirdetéskor valamennyien aranyérmet, oklevelet és egy tábla csokoládét kaptak teljesítményükért. Serleget a Sinclair-pontszámítás alapján az élen végző legjobb három súlyemelő kapott. Az abszolút értékelést végül Fekete Dominik nyerte meg, megelőzve Terebesi Adriánt és Tardi Donátot. A klub két felnőtt kiválósága, Nagy Nikoletta és Szepessy László, a szakosztályvezető Fodor Emesével kiegészülve, versenybíróként működött közre a versenyen.

- Elégedett vagyok a gyerekek mai teljesítményével. A tizenhárom induló mindegyike három szakítást és három lökést hajtott végre, a bemutatott gyakorlatok közül pedig csupán kettő volt sikertelen. A gárdából három fő már serdülő korcsoportba lép át jövőre, bízom benne, hogy ők már a tavaszi diákolimpiai országos döntőben is jól fognak szerepelni – mondta el az eredményhirdetést követően Fekete József, az ÓSFC elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!