Sport

2013.11.25. 13:59

Miskolci Jegesmedvék: Rangadó a Fradi ellen

Kedden este igazi rangadót játszanak a Jegesmedvék a Ferencváros ellen Budapesten. Erről beszélgettünk Bob Dever vezetőedzővel.

Kedden este igazi rangadót játszanak a Jegesmedvék a Ferencváros ellen Budapesten. Erről beszélgettünk Bob Dever vezetőedzővel.

- A jó formában lévő Ferencváros fogadja kedden a Jegesmedvéket. Mit vársz a mérkőzéstől?

Bob Dever: - Nagyon kemény meccs lesz, abban biztos vagyok. A Fradi valóban nagyon jól megy az utóbbi hetekben, figyelemre méltó eredményeket értek el. A mi teljesítményünk egy kicsit rapszódikus, hullámzó, ezen mindenképpen változtatnunk kell. Az biztos, hogy jobban kell játszanunk, mint a legutóbbi két-három meccsünkön.

- Mire lesz szükség ezen a találkozón?

Bob Dever: - A legfontosabb a fegyelem, minimálisra kell szorítanunk a kiállításaink számát. A másik lényeges pont, hogy minden játékosnak be kell tartania az előzetesen megbeszélt taktikát, nem lehet egyénieskedni, igazi csapatként kell működnünk. Az egyéni játékban, a túl sok improvizációban sokkal inkább benne van a hiba lehetősége, és ezt a Fradi gólokra tudná váltani. Szintén sok múlhat azon, hogy mennyire lesznek önmfeláldozók a játékosok, hiszen egy-egy blokkon akár megfordulhat a meccs is. Teljesen mindegy, hogy látványosan játszunk vagy sem, most ha csúnya gólokat lövünk, azzal is nagyon elégedettek lennénk, csak szerezzük meg a három pontot. Most ez az egyetlen lényeges szempont.

Forrás: Miskolci Jegesmedvék

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!