Sport

2013.11.08. 08:59

Magyar-görög: az összes jegy elkelt

Miskolc - Két szerencsés drukker az előmérkőzésen még hozzájuthat két tiszteletjegyhez.

Miskolc - Két szerencsés drukker az előmérkőzésen még hozzájuthat két tiszteletjegyhez.Amint arról már többször beszámoltunk: jövő kedden 19 órától a dr. Kemény Dénes Városi Sportuszodában rendezik meg a Magyarország – Görögország férfi vízilabda Világliga-selejtezőt. Az esemény csütörtöki sajtótájékoztatóján Szász László, a Miskolci Sportcentrum Kft. ügyvezető igazgatója – aki az önkormányzat megbízásából a szervezési feladatokat végzi – elmondta: nagy érdeklődés mutatkozik az összecsapás iránt, amit mutat, hogy pár nap alatt az összes jegy gazdára talált. Lapunk korábban írt arról, hogy mindössze 328 darab tikettet értékesítenek, értékesíthettek a rendezők, miután csak ennyi ülőhely van a létesítményben. A témához kapcsolódva Szász László már akkor kijelentette (amit most is aláhúzott), nem gondolkodhattak azon, hogy mobillelátókat állítsanak fel, mint az történt 2011. februárjában a Volvo Kupán, mivel azok megépítése időben és pénzben is sokba került volna – márpedig ezt a kiadást, 5-10 millió forintot ezúttal nem tudták vállalni. A VIP és egyéb vendégekkel együtt így körülbelül ötszázan nézhetik meg a találkozót a helyszínen, míg – engedéllyel – ott lehetnek majd az uszodatérben a sportiskola pólós növendékei, valamint az előmérkőzést játszó PannErgy-MVLC és a román Crisul Oradea csapatának tagjai. A fő találkozót felvezető meccsre (amely 16.30-kor kezdődik és térítésmentes) érdemes lesz ellátogatniuk olyan szurkolóknak is, akiknek nincs bilétájuk a magyar-görögre, ugyanis regisztráció és sorsolás után esélyük nyílik arra, hogy két jegyet nyerjenek Hosnyánszkyék csatájára.– Bízom, bízunk benne, hogy sikerül jó miliőt teremteni és így is remek lesz a hangulat – reménykedett ebben Szász László. – Reméljük, sok helyi fiatal kap kedvet azáltal a pólóhoz, hogy testközelből láthatja ezeket a játékosokat, akik tavaly megnyerték a világbajnokságot.

Edzés, zárt körben

A magyar válogatottról már csütörtökön megírtuk, hogy hétfőn kora délután érkeznek a borsodi megyeszékhelyre és 19 órától tartanak zárt körű edzést a létesítményben. A görög gárda egy órával korábban kezd a medencében és mindkét együttes játékosai másnap délelőtt is részt vesznek egy átmozgató jellegű foglalkozáson – amik szintén nem nyilvánosak. Mindez befolyásolja az uszodába járó közönség, bérlők lehetőségeit, hiszen hétfőn 12 órakor, kedden pedig 10 órakor bezár a létesítmény.

– A szövetség azzal, hogy Miskolcnak adta ezt a mérkőzést, elismeri a város és a sportiskola a sportágban eddig tett erőfeszítéseit – jegyezte meg Szabó László, a Miskolc Városi Sportiskola Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetője.

ÉM-MI


Az eredményjelzőről

Az uszodába, vízilabda mérkőzésre járóknak feltűnt, hogy az utóbbi időben nem működött (jól) az eredményjelző tábla. Szabó Lászlótól ezért megkérdeztük, rendben lesz-e minden ezen a téren kedden este?– Nem a szoftverrel, hanem a hardverrel, a táblával volt a gond. Ezen a héten is alkatrészt kaptunk, mindent megteszünk azért, hogy az infrastruktúra hibátlanul működjön. Tesztelni fogjuk a táblát a szombati OB II-es forduló, illetve a vasárnapi utánpótlás találkozók alatt is.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!