Sport

2013.09.23. 12:12

KKSE: átestek a tűzkeresztségen

Bemutatkozott az NB II-es férfi kézilabda-bajnokságban a Kazincbarcikai KSE férfi együttese. Az újonc barcikaiak az Északkeleti csoport nyitó fordulójában a Kisvárda otthonában vendégszerepeltek.

Bemutatkozott az NB II-es férfi kézilabda-bajnokságban a Kazincbarcikai KSE férfi együttese. Az újonc barcikaiak az Északkeleti csoport nyitó fordulójában a Kisvárda otthonában vendégszerepeltek. A borsodiak végig egyenrangú ellenfelei voltak a tavalyi bajnoknak, akik a mérkőzés végére alakították ki a legnagyobb különbséget.


Kézilabda, férfi NB II., Északkeleti csoport, 1. forduló

Kisvárdai KC – Kazincbarcikai KSE 32-28 (15-12)

Kazincbarcikai KSE: LEZÁK (kapus) – Péntek (-), Novák (-), MÉSZÁROS (10), SZILÁGYI Á. (5), Dobó (1), STEINBINDER (5). Csere: Horváth (k) HANGOS (5), Szakál D. (2), Jaskó (-), Kovács D. (-), Holló (-). Edző: Balázs Gábor.

Balázs Gábor: - Gratulálok a csapatnak. Hatalmas szívvel és akarattal küzdöttek a tavalyi bajnok ellen. Folytatjuk a munkát, a hibáinkat pedig próbáljuk kijavítani. Bizakodva várjuk a következő mérkőzéseket.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!