Sport

2013.08.24. 18:44

Pápa vs. DVTK - Edzői nyilatkozatok

A Pápa – DVTK (0-1) mérkőzés után a két csapat vezetőedzője értékelte a látottakat.

A Pápa – DVTK (0-1) mérkőzés után a két csapat vezetőedzője értékelte a látottakat.


Tóth Bálint (Lombard Pápa TFC): – Ma egy egész más csapat lépett pályára, mint az eddigi fordulókban, egy öntelt beképzelt, alul motivált. Az elmúlt meccsektől messze voltunk, hozzáállás kérdése az eredményesség. A félidőben mondtam, hogy kettő lesz nem ide ilyen mentalitással, és egy lett belőle. Meg fogják látni a játékosok, hogy mennyit kell melózni ahhoz, hogy a megfelelő alázattal visszaállítsák maguk mögé a szerencsét.

Sivic Tomislav (DVTK): – A legjobb meccset játszottunk az idén, első félidő tökéletes volt, a két lesnek ítélt gólról nem tudom, hogy az volt-e, de tényleg elégedett vagyok. Úgy vélem megérdemeltük ezt a sikert, ezt minden nagyképűség nélkül mondhatom. Ha nekünk nem sikerül, akkor rúgja be a gólt a Pápa, az biztos, hogy sokat támadtunk, de azért görcsöltünk is. Magas iramú mérkőzés volt, ebben a tempóban még nem vagyunk képesek végig játszani egy meccset, 70 percet már igen. Pozitívum, hogy jó ellenfelet, idegenben győztünk le, és három pontot szereztünk, ami úgy kellett nekünk, mint egy falat kenyér.


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 5. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Lombard Pápa Termál FC vendégeként lépett pályára szombaton 16:30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!