Sport

2013.08.17. 08:05

Melyiket a tizenötből? – választási műsor Sivicnek

A labdarúgó NB I 4. fordulójában szombaton 16.30-kor a DVTK a Kecskeméti TE-PM csapatát fogadja. A mérkőzésről élőben tudósítunk a Borsod Online-on.

A labdarúgó NB I 4. fordulójában szombaton 16.30-kor a DVTK a Kecskeméti TE-PM csapatát fogadja. A mérkőzésről élőben tudósítunk a Borsod Online-on.[poll id="454"]


A Diósgyőri VTK a múlt hét vasárnap, a Debreceni VSC-TEVA vendégeként elszenvedett 4-0-s veresége után az volt az elmúlt napok témája, hogy ki és milyen formában távozik az első csapat öltözőjéből. A kezdeti, sok nevet tartalmazó lista után két játékos, Rudolf és Seydi került szabadlistára, akik a jövőben nem látogathatják az NB I-es csapat edzéseit és megfelelő ajánlat esetén (amelyet a DVTK és az érintett labdarúgó is elfogad) távozhatnak Diósgyőrből. Viszont azt a klub közleményben jelentette be, hogy két válogatott játékosát, Kádárt és Eleket a sajtóban szárnyra kapott hírekkel ellentétben nem helyezte szabadlistára, ők változatlanul tagjai a DVTK keretének. Így összesen 15 bevethető játékosa maradt Sivic Tomislavnak, a DVTK szakvezetőjének a mai bajnokira, ugyanis Bacsa, Gosztonyi és Abdouraman sérült. A 15 bevethető mezőnyjátékos: Husic, Kádár, Vági, Vadász, Hanek, Alves, Gohér, Kostic, Csirszki, Elek, Takács P., Tisza, Nikházi, Barczi, Thiago (utóbbi az a brazil középpályás, akit Tökölről vett kölcsön a DVTK, és jelenleg nincs olyan állapotban, hogy bevethető lenne). Valószínűleg tagja lesz a keretnek az utánpótlásból Szabó Balázs is, aki ezen a héten is részt vett a felnőtt csapat tréningjein.

Kapusposzton viszont három közül választhat a szakmai stáb, és nem lenne meglepő, ha a Debrecen ellen nem csúcsformában védő Rajic helyett Rados, vagy Gelei kapna lehetőséget.


A DVTK várható kezdőcsapata:

Rados (Gelei) – Vadász, Alves, Kádár, Husic – Kostic, Elek Á. - Nikhézi, Barczi, Gohér – Tisza.


Kapcsolódó cikkek:

A DVTK NB I-es labdarúgócsapata szombaton 16.30-tól a Diósgyőri stadionban a Kecskeméti TE-PM együttesét fogadja. A mérkőzésről élőben tudósítunk a Borsod Online-on.

Nehéz helyzetbe került azzal a DVTK , hogy két csatárral kevesebb játékosra számíthat a szombati, Kecskemét elleni meccsen.

Dominik Fótyik sorsa a héten dől el az NB I-es diósgyőri labdarúgócsapatnál.

Selyemréti strand, döglődik a csapat, elhunyt koraszülöttek. Sajnos hirtelen csak annyi jut eszembe minderről, hogy már nem hogy élni, de megszületni sem lehet Miskolcon. Persze talán mindez túlzás, azonban tény: nagyon szomorú és sötét lett augusztus közepe ezen a tájon. Juhász-Léhi István jegyzete.

Rudolf Gergelyt és L Imam Seydit szabadlistára tették Diósgyőrben.

A DVTK mindhárom idei mérkőzésén a kezdőcsapat tagja volt Rudolf Gergely és l Imam Seydi, de előfordulhat, hogy ez a szám már nem növekszik.

A próbajátékon lévő Thiago Bonfim dos Santos és Gelei Vince mellett a 19 éves Bodnár Richárd is szerződést kapott Diósgyőrben.

Értékelhetetlen teljesítményt nyújtott Debrecenben a DVTK NB I-es labdarúgócsapata, így ezúttal nem borzoljuk tovább a diósgyőri szurkolók idegeit a "mérkőzés legjobbja" szavazással. Aki látta mérkőzést, az minden bizonnyal egyetért szerkesztőségünk véleményével, hogy a fanatikus diósgyőri szurkolótábor teljesítményét lehetett egyedül díjazni vasárnap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!