Sport

2013.08.17. 19:37

Videó: DVTK vs. KTE - Edzői nyilatkozatok

A DVTK - KTE (1-1) mérkőzés után a két csapat vezetőedzője értékelte a látottakat.

A DVTK - KTE (1-1) mérkőzés után a két csapat vezetőedzője értékelte a látottakat.


Sivic Tomislav (DVTK): – Tudtuk, hogy milyen mérkőzés vár ránk, ugye sok minden történt a héten, de jól nyitottuk a mecset, rúgtunk egy gólt. Amit a Kecskemét játszott, ezt a focit én nem tudom focinak nevezni, de eredményes volt. Egyszer átmentek a félpályán és 1-1. Nehéz volt feltörni a bunkert, öt védővel játszó ellenfelünket, és nekünk nem voltak nagy variációs lehetőségeink. Kaptunk egy szerencsétlen gólt, ugyanolyan problémáink vannak, amelyek megvoltak a meccs előtt. Volt egy pár rossz teljesítmény a mai napon, és rosszul is cseréltem, de akik lejöttek azokat azért cseréltem le, mert ők maguk kérték, és ugye nem nagyon van kit betenni helyettük.


Bekő Balázs (KTE): – Két picit ellentétes félidőt lehetett látni. Úgy gondolom, hogy az én csapatom miatt volt ez ilyen. Arra készültünk, hogy a középső harmadban zárjuk le a területet, és a labdaszerzésből jöjjünk előre és vezessünk kontrákat. A labdaszerzésig ez meg is volt, utána viszont bátortalan megoldásokat választottunk. A második félidőben viszont feljöttünk, szerkezetet is váltottunk, és veszélyesebben is játszottunk, ennek eredménye volt a gól. A kiállítás után úgy éreztem, hogy még több kijöhet ebből a meccsből, de nem vagyok elégedetlen, mert a múlt heti 2-6 után fel tudtunk állni, és megérdemelten vittük el az egy pontot.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!