Sport

2013.08.17. 15:37

BOON-ÉLŐ - DVTK vs. KTE 1-1 (1-0)

Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 4. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a KTE-Phoenix Mecano csapatát fogadta szombaton 16:30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.

Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 4. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a KTE-Phoenix Mecano csapatát fogadta szombaton 16:30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.


DVTK

1 - 1

KTE

Miskolc, 2013.08.17. 16:30


A DVTK - KTE (1-1) mérkőzés után a két csapat vezetőedzője értékelte a látottakat. Részletek »



 

 

A DVTK-ban ezen a meccsen Tisza Tibor viselte a csapatkapitányi karszalagot, aki eddig a helyettese volt az idei bajnokikon a karszalag viselő Kádár Tamásnak.


92

Vége a mérkőzésnek, döntetlen.


91

 

Vukasovic lőtt 24 méterről a kapu fölé.


90

 

Két perc hosszabbítás következik.


87

 

Ismét Takács veszélyeztetett, 20 méterről ballal nem sokkal lőtt a kapu fölé.


82

 

Leo jobb oldali szöglete után a jobb kapufa tövénél Varga R. lőhetett volna gólt, ha kicsit szemfülesebben számít arra, hogy középről egy fejről odaérkezik elé a labda.


81

 

Forró jó indítására Varga R. lépett ki a bal oldalon. Az alapvonal közeléből középre adott, ott azonban nem érkezett senki, s diósgyőri fejről vágódott vissza a mezőnybe a labda.


79

Megfogyatkozott a diósgyőri csapat: Alves vágta fel a Varga Rolandot sárga lapot érően, s mivel neki már volt egy ilyen lapja, a piros is előkerült.


79

Csere a hazaiaknál Nikházi helyett Csirszki folytatja.


75

Csere a KTE-nél: Savic helyett Csillag jött be.


74

Egyenlített a Kecskemét. Ügyesen adogatott rövid passzokkal a hazai térfél közepén a KTE, melynek végén Forró jól látta meg, hogy teljesen megfeledkeztek a diósgyőri védők Rajcziról, odatette elé a labdát, ő pedig 15 méterről a jobb alsó sarokba lőtt. 1-1


71

 

Tisza végzett el szabadrúgást a bal oldalról, a kaputól 18 méterre. A kapu bal oldalába tartó bombáját Antal kiütötte, miután szögletre mentettek a vendégek.


70

 

Takács jó passzával Gohér indult meg a bal oldalon, veszélyesen is adott középre, de a fehér mezeseknek sikerült tisztázniuk a kapujuk előtt.


66

Elek helyett Gosztonyi jön be.


65

Takács kapott sárga lapot, mert lerántotta az egyik kecskeméti játékost.


64

 

Takács P. keveredett át a jobb oldalra, és ballal 19 méterről célozta meg a kaput. Antal viszont a helyén volt és hárított.


62

 

Tisza távolról eleresztett bombája kerülte el a kapu bal oldalát.


61

Husic helyett Gohér folytatja.


61

 

Ismét Barczi villant meg, faképnél hagyta védőjét, elindult a kapu felé, 17 méterről jobbról eleresztett lövése azonban már nem sikerült túl jól, elkerülte a bal alsó sarkot.


59

 

Jobb oldalon Barczi elé került a labda, aki 18 méterre a jobb felső sarkot célozta meg, a labda azonban elzúgott a léc fölött.


58

Csere a vendégeknél. Burajic helyett Nagy P. állt be.


50

 

A jobb oldalon Barczi passza után Nikházi a kaputól pár méterre kereste a lövőhelyzetet, majd inkább a visszagurítás mellett döntött. A légüres térbe küldött labdára végül Takács P. futott rá, akinek a bombája elakadt a vendégekben.


48

 

Tisza középtávoli, félmagas lövését Antal csak kiütni tudta. Volt egy kis izgalom a kapu előtt, amíg felszabadítottak a kecskemétiek.


46

Folytatódik a mérkőzés diósgyőri középkezdéssel.


 

A vendégeknél volt egy csere: Oussou helyett Leo állt be.


45

Vége az első félidőnek, a játékvezető nem hosszabbított egy másodpercet sem.


41

 

Zajlik a meccs, de komolyabb helyzetek nélkül.


36

Varga R. kapott sárga lapot a labda sípszó utáni elrugásáért. Egy másodperccel később pedig Rajczi is besárgult, mert reklamált a játékvezetőnél.


32

 

A diósgyőri védelem közepe hibázott, nem tudtak felszabadítani a kapu előterében, két kecskeméti is robbant a labdára. Csak Rajic kapus szemfülességén múlott, hogy megúszta kapott gól nélkül a DVTK.


29

 

Vadász a jobb oldalról keveredett be a kapu előterébe, 20 méterről rádőlt a labdára, de életerős lövése nem találta el a kaput.


26

Alves kapott sárga lapot Oussou felvágásért.


24

 

Az első kecskeméti kapuralövés. Savic 21 méteres, jobb alsó sarokra tartó löketét hárította Rajic.


19

 

Kostic 20 méterről durrantott a léc fölé.


15

Vezet a Diósgyőr. Barczi kapott labdát a 16-os előterében, pár lépést tett vele balra, majd 16 méterről megcélozta az alsó sarkot, a labda pedig a kapufáról pattant a hálóba. 1-0


9

 

Kostic - Takács P. volt a labda útja, majd utóbbi a bal oldalon felfutó Husic elé perdítette a labdát, aki lefutott a vonalig, leheletfinom visszagurítását azonban hatástalanította a vendég védelem.


8

 

A Savic balról érkező beadását csak nagy nehézségek árán vágták ki a kapu előteréből a hazai védők.


6

 

Gyagya visszatért a pályára az oldalvonal melletti ápolás után.


3

 

Ápolás miatt áll a játék. A kecskeméti játékos maradt lent a földön.


1

A Kecskemét kezdte a mérkőzést.


 

 

A mérkőzést Andó-Szabó Sándor vezeti, asszisztensei Viszokai László és Lémon Oszkár lesznek. Az alapvonalon Oláh Gábor és Berke Balázs áll majd, a tartalék játékvezető pedig Szalai Dániel.


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó OTP Bank Liga NB I., 4. forduló

DVTK vs. KTE

1 - 1   (1 - 0)

Miskolc, 3.000 néző. V.: Andó-Szabó S. (Viszokai L., Lémon O.).


Diósgyőri VTK: Rajic – Vadász, Alves, Kádár, Husic – Kostic, Elek Á. – Nikházi, Barczi, Takács P. – Tisza

Vezetőedző: Sivic Tomislav

Kecskeméti TE-Phoenix Mecano: Antal – Mogyorósi, Gyagya, Karan, Varga R., Forró – Vukasovic – Savic, Rajczi, Bulajic – Oussou

Vezetőedző: Bekő Balázs


Gólszerző: Barczi (1-0) a 15., Rajczi (1-1) a 74. percben.

Sárga lap: Alves a 26. és 79., Varga R. és Rajczi a 36., Takács a 65. percben.

Kiállítás: Alves a 79. percben.

Csere: Oussou helyett Leo a 46., Burajic helyett Nagy P. az 58., Husic helyett Gohér a 61., Elek helyett Gosztonyi a 66., Savic helyett Csillag a 75., Nikházi helyett Csirszki a 79. percben.


[poll id="423"]


Az ETO Park biztonsági kamerái felvételének elemzése segítségével sikerült azonosítani azt a személyt, aki a Győri ETO - DVTK mérkőzés után inzultálta az egyik diósgyőri játékost. Az azonosítást követően 6 hónap időtartamra kizárták őt a Diósgyőri Stadionból.

A labdarúgó NB I 4. fordulójában szombaton 16.30-kor a DVTK a Kecskeméti TE-PM csapatát fogadja. A mérkőzésről élőben tudósítunk a Borsod Online-on.

A DVTK NB I-es labdarúgócsapata szombaton 16.30-tól a Diósgyőri stadionban a Kecskeméti TE-PM együttesét fogadja. A mérkőzésről élőben tudósítunk a Borsod Online-on.

Nehéz helyzetbe került azzal a DVTK , hogy két csatárral kevesebb játékosra számíthat a szombati, Kecskemét elleni meccsen.

Dominik Fótyik sorsa a héten dől el az NB I-es diósgyőri labdarúgócsapatnál.

A Kecskeméti TE csapatát fogadja a Diósgyőri VTK az NB I 4. fordulójában. A mérkőzésről élőben tudósítunk szombaton 16.30-tól. Vajon melyik csapat áll fel a padlóról az előző fordulóbeli négygólos vereség után?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!