Sport

2013.05.28. 08:12

PMFC vs. DVTK: Együtt néztük - Még egy gól nagyon hiányzott

A Pécsi MFC-Matias – DVTK NB I-es labdarúgó mérkőzést Fábián Zsolttal követtük.

A Pécsi MFC-Matias – DVTK NB I-es labdarúgó mérkőzést Fábián Zsolttal követtük.A "Nézzük együtt, együtt nézzük" rovatunk vendége ezúttal a népszerű zenész volt. A Bíborszél énekese lesújtó kritikával kezdte:

– Ha lehetne, akkor egy A4-es oldal erejéig csak cifrákat tudnék mondani a diósgyőriekre. Még ki sem töltöttem a sörömet, már hátrányban voltunk. Úgy kaptuk be az első gólt, hogy mi kezdtük a játékot és ennek ellenére tizennyolc másodperc alatt már a hálónkba került a labda. Akárhogyan mentegetem kedvenceimet, ez azért „nagy bravúr” volt részükről. Az első találatot a védelem hozta össze, miként hátsó alakzatunk a második hazai gól előtt sem állt a helyzet magaslatán.

Adódtak lehetőségeik

Fábián Zsolt ezután arról beszélt, hogy a fehérben játszó vendégek is betalálhattak volna kétszer-háromszor a PMFC-Matias ketrecébe.

– Az elején Rudolfnak, aztán Fernandónak akadtak már-már ziccerei – folytatta az énekes, majd hozzátette: – Ezek azonban kimaradtak, majd a DVTK játékosai ugyan mentek előre, de nem tudtak mit kezdeni a 16-os előtt tömörülő pécsi védőkkel, akik összezártak, majd labdát szerezve kontráztak. Az ívelgetések sem vezettek eredményre, így a szünetig maradt a kétgólos hátrány. Az a véleményem, hogy csak akkor lehet esélyünk a pontszerzésre folytatásban, ha a második játékrészben szerzünk egy gyors gólt.

(A teljes cikk az Észak-Magyarország május 28-i számában olvasható.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!