Sport

2013.05.09. 15:47

Kaposvár vs. DVTK: Nézzük együtt - Akár még nyolcadikok is lehetnek

Nézzük együtt, együtt nézzük: a péntek esti, Kaposvári Rákóczi – DVTK NB I-es labdarúgó meccset Csányi Józseffel követjük majd.

Nézzük együtt, együtt nézzük: a péntek esti, Kaposvári Rákóczi – DVTK NB I-es labdarúgó meccset Csányi Józseffel követjük majd.Vendégünk játékosként, vezetőként és edzőként negyvenöt (!) esztendőt húzott le a DVTK-nál. Csányi József napjainkban is rendszeresen kilátogat a stadionba a piros-fehérek bajnoki mérkőzéseire és ha kedvencei idegenben szerepelnek, akkor rendre ott ül a televízió képernyője előtt. Elöljáróban elárulta, hogy a diósgyőrieken kívül itthon nincs kedvenc csapata, a külföldiek közül az egyaránt spanyol Barcelonát és Real Madridot kedveli.


[poll id="388"]


Csak Tisza Tibor

– Úgy vélem, hogy a Diósgyőr egy jól felkészített, de csak átlagos együttes – kezdte a pénteki összecsapás felvezetőjét Csányi József. – Emlékeztetem a labdarúgókat arra, amit bizonyára maguk is jól tudnak. Nevezetesen: lövés nélkül nem lehet gólt szerezni. Legyenek bátrak, ne tologassák a labdát, hanem lőtávolba érve rúgjanak kapura.

(A teljes cikk az Észak-Magyarország pénteki számában olvasható)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!