Sport

2013.04.23. 11:37

Megdöbbentő jelenetek a Diósgyőr-Fradin

Hogyan került le Elek Ákosról a mez? Miként üdvözölték a vendégszurkolók a tribün népét? Volt-e Rudolf Gergő táncolni szombat este? Fotósunk kamerája elől egy fontos momentum sem maradhatott rejtve a vasárnapi rangadón. Mutatjuk őket!

Hogyan került le Elek Ákosról a mez? Miként üdvözölték a vendégszurkolók a tribün népét? Volt-e Rudolf Gergő táncolni szombat este? Fotósunk kamerája elől egy fontos momentum sem maradhatott rejtve a vasárnapi rangadón. Mutatjuk őket!

Lásson, ne csak nézzen! Fotósunk éles szeme, szerkesztőnk oknyomozó tehetsége néhány jelentéktelennek tűnő, de nagyon is érdekes momentumot emel ki a mérkőzésről.

 

A mérkőzésre érkező vendégszurkolók magasba emelt kézzel üdvözölték a tribünön helyet foglaló hazai szimpatizánsokat.

 

A kanyarban helyet foglaló DVTK szurkolóknak időről-időre meg kellett rázni sáljaikat mert azok teli mentek maghéjjal.

 

Rudolf Gergő a vasárnapi meccs miatt kihagyta a szombati esti táncházat, így benne maradt a lábában a boogie.

 

A vendégek mestere, Ricardo Moniz szúrós tekintettel figyelte cserejátékosait, nehogy a lányokat nézegessék a transzparenseken melegítés helyett.

 

A játékvezető egyik asszisztense rendre lesen találta magát, így kénytelen volt vissza-vissza lépni.

 

A remekül játszó L Imam Seydi-t a hazai drukkerek magyaros szokás szerint, már-már erőszakos mód próbálták becsábítani a tribün alatti büfébe, hogy meghívhassák egy sörre a meccs után, de nem sikerült nekik.

 

A hazai kapus szemébe sütő Nap miatt két gólt is kapott a Diósgyőr az első félidőben, ezért egy szimpatizáns a szünetben megátkozta Napistent.

 

A stadionon kívül maradt hazai keménymag meggondolhatta magát a meccs alatt, több ízben is megpróbáltak betörni a grillteraszra, hogy megkóstolhassák az új DVTK kolbászt.

 

A hazai lelátón megjelent bűvész különböző mutatványokkal is szórakoztatott a mérkőzés unalmasabb periódusaiban. Itt Elek Ákos mezét varázsolja hirtelen a saját kezébe.

 

A mérkőzés végeztével egy jelenetet is leforgattak a Walking Dead következő évadából. Itt épp Seydit támadták meg az élőhalottak, aki először viccnek gondolta a jelenetet. A statisztának jelentkezőket egy korsó DVTK sör várta a gombánál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!