Sport

2013.04.02. 13:15

Jabil3próbával a triatlon világbajnokságra!

Tiszaújváros - Fortuna két kegyeltje ősszel megtekintheti a londoni triatlon világbajnokság küzdelmeit. Ahhoz, hogy esélyünk legyen erre az utazásra, három nagy próbát kell teljesítenünk az április végén kezdődő tiszaújvárosi Jabil 3próba szabadidősport eseménysorozaton.

Tiszaújváros - Fortuna két kegyeltje ősszel megtekintheti a londoni triatlon világbajnokság küzdelmeit. Ahhoz, hogy esélyünk legyen erre az utazásra, három nagy próbát kell teljesítenünk az április végén kezdődő tiszaújvárosi Jabil 3próba szabadidősport eseménysorozaton.A valamennyi korosztályt képviselő, a megye jó néhány településéről érkező sportemberek között nagy népszerűségnek örvendő tiszaújvárosi Jabil 3próba - a TVK-Mali Triatlon Klub rendezésében - április 21-én, vasárnap, a kerékpározással veszi kezdetét. A „szezonnyitó” versenyközpontja ezúttal is a Jabil Circuit Magyarország Kft. parkolójában lesz. A 15 km-es, 3 pontot érő kispróbára és a 6 pontos, 45 km-es nagypróbára 8-9.45 óra között lehet regisztrálni és átvenni a pontok gyűjtésére szolgáló próbafüzetet. Előnevezés és nevezési díj nincs!

A rajt 10 órakor lesz, melyet követően az óvodások és kisiskolások számára kerékpáros ügyességi versenyt rendeznek. A célban mindenkit vár a Gulyás-parti. A próbát teljesítők emblémázott kerékpáros kesztyűt kapnak ajándékba.

A folytatásban június 16-án lesz az úszópróba, majd augusztus 9-én, pénteken jöhet a futás, a hagyományos Jabil 1/3 Maratonon.

Azon sportemberek között, akik a harmadik próbát követően 12 pontot, vagy annál többet gyűjtöttek, értékes sportszer-ajándékcsomagot sorsolnak ki. A 18 pontosok (mindhárom nagypróbát teljesítők) között sorsolják ki a fődíjat, ami nem más, mint utazás a londoni triatlon világbajnoksága! Két szerencsés próbázó egyszemélyes utat nyer a szeptember 13-15. között a tavalyi olimpiai pályán, a Hyde-parkban megrendezendő vb-re.

További információ kérhető a rendező TVK-Mali Triatlon Klubban, a 49/540-094-es telefonszámon, vagy a [email protected] e-mail címen, de a www.tvkmalitriatlon.hu honlapon is lehet tájékozódni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!