Sport

2013.04.20. 19:29

Három fontos ábrányi pont

A labdarúgó NB III Mátra csoportjának 20. fordulójában idegenben szerepeltek szombaton csapataink.

A labdarúgó NB III Mátra csoportjának 20. fordulójában idegenben szerepeltek szombaton csapataink.Nagybátonyi SC – Bükkábrány SC 1-2 (0-0)

Nagybátony, 200 néző. V.: Szarvas.

Nagybátonyi SC: Roma – Almási, Vámosi Cs., Szűcs, Szabó (Füzy), Lőrincz, Kulin (Sárközi), Kovács B., Tóth M., Tarlósi, Alapi. Edző: Verebélyi Attila.

Bükkábrány: Homa - Czető, Hegedűs, Bihari, Baranyi, Demeter, Kovács Á., Gallik (Tóth), Balázs (Demkó), Klavács (Titkó), Vasas. Edző: Vincze Richárd.

G.: Kovács B. (11-esből), ill. Demkó, Tóth.

Jók: Roma, Almási, Tóth M., ill. az egész csapat.

Verebélyi Attila: - Azt gondolom ezek után nincs miről beszélni, ezzel a lelki kishitűséggel nem lehet semmit csinálni, nem hogy futballozni NB-s szinten. Gratulálok az ellenfélnek!

Vincze Richárd: - A mérkőzés összképe alapján azt gondolom megérdemelten nyertünk, még ha a vége egy kicsit horrorisztikusra is sikeredett. Lélektanilag nagyon fontos győzelmet arattunk, gratulálok a srácoknak!

FC Hatvan – Ózdi FC 2-1 (2-1)

Hatvan, 100 néző. V.: Varga.

Hatvan: Bollók - Illés, Juhász, Surányi (Kóczián), Simon, Tóth, Mundi (Ficsor), Szabó, Franyó, Hibó, Székesi. Edző: Gálvölgyi István.

Ózdi FC: Szőke – Betik, Timkó, Csák, Zimmermann, Török (Konyha), Sóskuti, Bodnár, Bud (Berki), Füleki, Oltyán (Bíró). Edző: Tokár Béla.

G.: Szabó, Hibó, ill. Füleki.

Jók: Juhász, Szabó, Hibó, ill. Timkó, Zimmermann, Sóskuti.

Gálvölgyi István: - A legfontosabb, hogy nyertünk, de ennyi helyzetet büntetlenül kihagyni nem lehet. Szerencsére ez most nem bosszulta meg magát.

Tokár Béla: - Nyílt mérkőzésen jó ellenfelei voltunk a nagyon jó Hatvannak, és kis odafigyeléssel akár meglepetést is okozhattunk volna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!