Sport

2013.03.12. 10:38

Feledtetheti gyengébb formáját a Barcelona

Újabb BL negyeddöntőket rendeznek ma este. A Barcelona a Milant fogadja, a Schalke a Galatasarayt látja vendégül.

Újabb BL negyeddöntőket rendeznek ma este. A Barcelona a Milant fogadja, a Schalke a Galatasarayt látja vendégül.

Ha BL-t és bajnokságot nyernek a katalánok, senki nem fog emlékezni a Real elleni kettős vereségre és a milánói pofonra sem. A sikerhez vezető újabb lépést éppen az olaszok ellen tehetik meg a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének barcelonai visszavágóján. A vendégek mellett szólhat ugyanakkor, hogy két gólos előnnyel érkeznek a találkozóra, valamint a Barcelona-nak nem sikerült idegenben betalálnia, így egy milánói találat nagyon nehéz helyzetbe hozná a vendéglátókat. A mérkőzést magyar játékvezető, Kassai Viktor fújja.


[poll id="343"]


Török vendégek érkeznek a Ruhr-vidékre. A Schalke a Galatasaray-t fogadja a visszavágón, az első mérkőzésen 1-1-es döntetlen született, mely inkább a hazaiakra nézve lehet hízelgő, ám az alaposan megerősített török együttes ellen nem mehetnek biztosra a németek.


10.03.2013 | Budapest, 2013. március 10., vasárnap (MTI) - Kassai Viktor vezeti a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének jövő heti legnagyobb rangadóját, az FC Barcelona-AC Milan mérkőzést.

07.03.2013 | A Valencia még tudott meleg perceket okozni a PSG-nek, de továbbjutni már nem. A Juventus - Celtic párharc már nem volt kérdőjeles. Gólösszefoglalók.

06.03.2013 | Budapest/Manchester/Dortmund, 2013. március 5., kedd (MTI) - A Real Madrid és a Borussia Dortmund jutott a legjobb nyolc közé a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A több mint félórát emberelőnyben játszó királyi gárda a Manchester United otthonában nyert 2-1-re, míg a német csapat az ukrán Sahtar Donyecket búcsúztatta 5-2-es összesítéssel kedden.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!