Sport

2013.02.13. 14:56

Csütörtökön reagál bővebben a DVSE

Debrecen - A debreceni vízilabda egyesület közleményben reagált a korábbi debreceni vízilabdaedző, Gyöngyösi András és ügyvédje, Fodróczy Géza szerda délelőtt tartott sajtótájékoztatóján elhangzottakra.

Debrecen - A debreceni vízilabda egyesület közleményben reagált a korábbi debreceni vízilabdaedző, Gyöngyösi András és ügyvédje, Fodróczy Géza szerda délelőtt tartott sajtótájékoztatóján elhangzottakra. – A sajtótájékoztatón nyilatkozó Gyöngyösi és Fodróczy urak sajnálatos módon nem pontosan ismertették a vezetőedzőnek 2012. decemberében tett bérajánlatot. Ezért kénytelenek vagyunk pontosítani: Gyöngyösi András számára a vízilabda egyesület és a felnőtt csapatot versenyeztető kft. havi 750.000 forintos fizetési ajánlatot adott, amit Gyöngyösi úr visszautasított

A sajtótájékoztatón tett egyéb, sok helyen pontatlan kijelentésekkel – Gyöngyösi úr személyiségi jogait figyelembe véve – nem kívánunk foglalkozni – írja a DVSE közleményében.

A Hajdú-bihari Napló a közleményben hírül adott információkon túl kíváncsi volt még néhány részletre, mint például hogy a DVSE elnöke, Varga Tamás hogyan éli meg a személyét ért kritikát, azonban az érintettet szerdán nem kívánta kommentálni a történteket, csütörtökre ígért tájékoztatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!