Sport

2013.02.18. 19:18

Főpróbák a Diósgyőri stadionban

Pénteken villanyfény mellett tesztelnék az új beléptetőrendszert Diósgyőrben.

Pénteken villanyfény mellett tesztelnék az új beléptetőrendszert Diósgyőrben.Ahogy azt a törökországi edzőtáborozása során is tette a DVTK NB I-es labdarúgócsapata, a bajnoki rajt előtti főpróbán is két egymást követő napon, a tervek szerint ketté osztott kerettel, két csapat ellen játszik edzőmérkőzést.

A beleki túráról vasárnap hazaérkezett piros-fehérek két nap pihenőt kaptak, vagyis szerdán délelőtt tréningeznek legközelebb, edzőmeccset pedig az előzetes tervek szerint pénteken 16 órától játszanak, hazai környezetben, az NB II-es Mezőkövesd-Zsóry SE ellen. Ennek a főpróbának, egy másik főpróba miatt a centerpálya, vagyis a Diósgyőri stadion lenne a helyszíne. Ugyanis villanyfény mellett avatnák fel, próbálnák ki élesben a stadionban felszerelt új beléptető rendszert, tesztelve ezzel a március 9-i idei első hazai bajnoki előtt (ez a teszt legfeljebb akkor maradhat el, ha ezen a héten pénteken a pálya alkalmatlan lenne a játékra, vagy az igénybevétele – az esetlegesen kedvezőtlenül alakuló időjárási viszonyok miatt – jelentős állag romlással és emiatt anyagi ráfordítással járna).

A tervek szerint a Kövesd elleni meccset egy debreceni kirándulás követi, ezen a héten szombaton 14 órától a Debreceni VSC-TEVA vendége lesz a DVTK.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!