Sport

2013.02.24. 19:52

Csányi Sándor döntött: Puhl Sándor maradhat a tévében

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke megvizsgálta Puhl Sándor, korábbi vb-döntős (1994, Egyesült Államok: Brazília – Olaszország) játékvezető televíziós szerepvállalását, mivel sok támadás érte emiatt.

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke megvizsgálta Puhl Sándor, korábbi vb-döntős (1994, Egyesült Államok: Brazília – Olaszország) játékvezető televíziós szerepvállalását, mivel sok támadás érte emiatt.A sportvezető szerint indokolt az, hogy a hajdani kiválóság szaktudását a nagy nyilvánosság előtt is kamatoztatja. Mint ismert, Puhl Sándor évek óta vesz részt szakértőként a Magyar Labdarúgó Szövetség egyik televíziós partnerének műsoraiban a jb alelnöki posztját is betöltő volt dirigens.

Puhl Sándorról tudni kell, hogy Miskolcon született, Emődön nevelkedett, és annak idején Mezőkövesden vizsgázott Palatics József sportfelügyelőnél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!