Sport

2013.01.05. 10:06

Szinte biztos, hogy a török Belekbe megy a DVTK

Seydinek is meg kellene jelennie a Diósgyőri VTK első edzésén, hétfőn délelőtt.

Seydinek is meg kellene jelennie a Diósgyőri VTK első edzésén, hétfőn délelőtt.Szentes Lázár, a DVTK NB I-es labdarúgócsapatának szakmai igazgatója lapunk információ szerint pénteken már biztosan dolgozott, de valószínűleg sűrű elfoglaltsága miatt nem tudtunk kapcsolatba lépni vele, ugyanis hiába hívtuk többször is a nap folyamán telefonon, hogy a csapattal kapcsolatos szakmai kérdéseket feltehessük neki, nem jártunk szerencsével. Így például azt, hogy milyen program vár a csapatra az első hetekben, hogy van-e előrelépés a kölcsönadni kívánt Igor Gal és Savo Rakovic ügyében, illetve, hogy José Luquén és Francisco Gallardón kívül van-e még valaki, aki később kapcsolódna be a felkészülésbe, nem tudtuk tőle megkérdezni.

Rakovic is késik?

Sokkal nagyobb sikerrel jártunk Dudás Hunor ügyvezetőnél, aki elsőre felvette a telefonját, és készségesen nyilatkozott volna, ha...

– Sajnos, ezek olyan kérdések, amelyekre nem én, hanem a szakmai munka vezetője tudna válaszolni – mondta az ügyvezető, majd hozzátette: – Annyit információ jutott el hozzám, hogy a pravoszláv karácsony miatt lehet, hogy a szerb játékosunk, Savo Rakovic sem érkezik meg hétfőn.

Arra a kérdésünkre, hogy L´Imam Seydi megjelenésre lehet-e számítani hétfőn, a vele kapcsolatos év végi ügye után (amelynek során az is felvetődött, hogy távozik a klubtól a csatár), Dudás Hunor ezt válaszolta: ,,Itt kellene lennie, fel kellene vennie a munkát, hiszen még él a szerződése. Voltak ugyan egyeztetések decemberben az ő jövőjéről a klub képviselői és a játékos képviselői között, de ezek még nem zárultak le, és szinte biztos, hogy a jövő hét elején folytatódnak.”

Dudás Hunor arra a kérdésünkre, hogy lesz-e, lehet-e új játékos az első edzésen, határozott nemmel válaszolt, az edzőtáborozással kapcsolatos felvetésünkre pedig úgy reagált, hogy ,,99 százalék, hogy Törökországba megy a csapat, az 1 százalékot arra tartom fent, ha nem sikerülne a kívánt időpontra repülőjegyet foglalni”.


Két játékos kivételével mindenkinek jelentkeznie kell(ene) a jövő heti első foglalkozáson.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!