Sport

2013.01.22. 13:29

Póló alá rejtett versenyző-és hobbi izmok az L.M.A.-ban

Kisvárda - Az L.M.A. Fitness edzőterem egyik alapítójaként egyik nagy álmát valósította meg Vass Attila, amikor megnyitotta kapuit a sokak számára ismert, mára már elismert és kedvelt kisvárdai edzőterem. Attila nem csak alapítója és üzemeltetője, de a nagy szakmai múltú Gergely Zsolt barátjával szakmai irányítója a fitnesz klubnak.

Kisvárda - Az L.M.A. Fitness edzőterem egyik alapítójaként egyik nagy álmát valósította meg Vass Attila, amikor megnyitotta kapuit a sokak számára ismert, mára már elismert és kedvelt kisvárdai edzőterem. Attila nem csak alapítója és üzemeltetője, de a nagy szakmai múltú Gergely Zsolt barátjával szakmai irányítója a fitnesz klubnak.A sportágban jártas és az edzőterembe járó embereknek különösen jól ismertek Attila izmai, eddigi magas színvonalú eredményei. Mások csupán szemlélői a ruha alá rejtett, kemény munkával, elszántsággal és a testépítés előtti alázattal kigyúrt tökéletes testnek. Attila 14 éves kora óta foglalkozik a testépítéssel és a sporton belüli versenyzéssel. Számos sikeres megmérettetés közül a legfigyelemreméltóbb a malájziai világbajnokság hatodik helye, illetve a budapesti, nemzetközi fittparádé harmadik helyezése.

Attilán kívül számos kisvárdai testépítő híresség „izzad” a L.M.A. Fitness edzőterem súlyai alatt:

- Papp László tavaly nagy sikereket könyvelhetett el Romániában egy felnőtt nemzetközi versenyen, ahol 3. lett és itthon is van egy második helyezése. Idén a junior világbajnokságra készül.

- Szűcs Dániel Szlovákiában nyert, az itthon megrendezett Európa Bajnokságon második lett, idén pedig gőzerővel készül a Görögországban megrendezésre kerülő világbajnokságra.

- A fekve-nyomás területén pedig egy igazi világbajnokkal is büszkélkedhet az L.M.A., Béres Sándor személyében.

Természetesen számos olyan állandó vendége van az edzőteremnek, akik csupán az egészséges életmód, egy szépen karban tartott test, vagy egy igazán tiszteletre és becsületre méltó hobbiként edzenek mindennapjaikban.

Közülük mindenképpen kiemelendő Dudás Ferenc, aki nem csupán saját korosztálya, de a fiatal-és középkorú generáció irigylésre méltó példaképe, hiszen idén júliusban ünnepli 70. születésnapját. A kisvárdai Feri bácsi immáron 43 éve házas, két fiú édesapja, három gyermek nagyapja. 70 év alatt folyamatosan odafigyelt a testi-lelki egyensúlyára, fiatal koréban birkózott, volt katona, sokat dolgozott és mindig odafigyelt az egészséges táplálkozásra is.

Minden hétköznap reggel hat órától edz a teremben, mindenhová gyalog jár. Gyógyszert nem szed, nincsenek káros szenvedélyei, hobbija - az edzésen kívül - a minőségi borok gyűjtése. „Vagy elérek valamit, vagy elpusztulok” - életfilozófiájával valódi példakép lehet(ne) minden korosztály számára.

„Az említett versenyzőink és Feri bácsi nagy lendületet adnak mindenkinek, akik az edzőteremben edzenek akár fogyni, akár izmosodni szeretnének, hiszen látva őket, mindenki erőt meríthet magának a kitartásukból és kétségük nem lehet afelől hogy az izmos, egészséges külső bizony mindenki számára elérhető kitartó munkával.” - nyilatkozta Vass Attila, aki foglalkozását tekintve tanár, kedvenc itala a proteinturmix, kedvenc filmje a Gladiátor, „hobbija” pedig a kislánya.

Üzenete valamennyi olvasó és embertársunk részére: „Mindennapi felgyorsult életünkben egyre kevesebbet foglalkozunk magunkkal és az egészségünkkel, de itt mindenki tehet magáért és az egészségéért, hiszen reggel 6-tól este 10-ig várunk minden kedves érdeklődőt, mi segítünk.”

Durucz Gabi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!