Sport

2013.01.31. 17:18

Kétszer is vezettek a kazincbarcikaiak Egerben

Eger, Kazincbarcika - Felkészülési mérkőzést játszott a hevesi megyeszékhelyen a KBSC NB II-es labdarúgó csapata csütörtökön.

Eger, Kazincbarcika - Felkészülési mérkőzést játszott a hevesi megyeszékhelyen a KBSC NB II-es labdarúgó csapata csütörtökön.Kellemes, napsütéses idő fogadta a pályára lépett csapatokat az egri műfüvön. A vendégek végig többet támadtak és több gólhelyzetet dolgoztak ki, mint az élvonalbeli vendéglátók. Érdekesség, hogy mind a négy találat a 80. perc után esett, s mindkétszer a borsodiak szereztek előnyt.

Új fiúk

A sárga-kékeknél a létavértesi Póser Dániel próbajátékon szerepel, esetleges leigazolásáról később döntenek.

A spanyol David Garcia Jose Casadot már leigazolták, akárcsak a vezetőedző fiát, Kiprich Dánielt. Egyelőre mindkettőjükkel a bajnokság végéig kötöttek szerződést, ezt azonban kölcsönös elégedettség esetén meghosszabbíthatják. Vólent Roland és Nagy Mihály Krisztián egyaránt a Budapest Honvéd tartalékcsapatából érkezett a barcikaiakhoz, s mindketten kölcsönben fociznak az NB II-es tagságának meghosszabbítására vágyó klubnál.

A KBSC legközelebb szombaton 13 órától Salgótarjánban vív újabb felkészülési mérkőzést.

ÉM-KT


A tények

FC Eger – Kazincbarcikai SC 2-2 (0-0)

Eger, 20 néző.

KBSC: Szabó Á. (Póser) – Privigyei, Fótyik, Kiprich D., Szala – Jeremiás, Maicon (Fehér B.), Kovács P., Tátrai (Horváth Sz.) – Vólent, Salvador (David). Vezetőedző: Kiprich József.

 G.: Kovács P., Kiprich D.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!