Sport

2012.12.11. 15:31

13. Szuperinfó-Mikulás Kupa: A horvátok elakadtak otthon

Spéth és Józsa is nyert Barcikán: előbbi ellenfele feladta, utóbbi pontozással bizonyult jobbnak.

Spéth és Józsa is nyert Barcikán: előbbi ellenfele feladta, utóbbi pontozással bizonyult jobbnak.A kazincbarcikai Küzdő Sportegyesület szombaton rendezte meg a 13. Szuperinfó-Mikulás Kupát, a helyszín a KSK Tornacsarnok volt. A viadalon – amelyet K1 szabályrendszerben bonyolítottak le – tizenhatan a házigazda KSE-t képviselték. A programban két fő mérkőzés szerepelt, Spéth Norbertnek és Józsa Ádámnak is horvát (előbbinek 60 kilogrammban Matej Marenic, míg utóbbinak 75 kilogrammban Igor Subr) ellenfele lett volna, és azért csak lett volna, mert a délszláv sportolók nem érkeztek meg a vegyészvárosba.

– Többször beszéltem velük, arról tájékoztattak délelőtt, hogy Pulából ugyan elindultak és jöttek is pár órát, ám utána hóakadály, a rossz időjárási körülmények miatt elakadtak, még otthon, Horvátországban – mondta az Észak-Magyarországnak Szepesi Attila főszervező. – Délután négy órára nyilvánvalóvá vált, hogy nem számíthatunk rájuk, így az úgynevezett ,,B" verzióhoz kellett nyúlnunk. Sajnáltuk, hogy így alakult, de mindig közbejöhetnek váratlan extrák, olyan körülmények, amikkel az ember előzetesen nem számol.

Hatszáz néző

Spéth Norbert így végül a nyíregyházi Horváth Tamással meccselt, aki a második menetben feladta a küzdelmet. Józsa Ádám a miskolci Jászka Krisztiánnal nézett farkasszemet, végig ment a három menet, pontozással Józsa győzött. A csarnokba kilátogató mintegy hatszáz néző összesen tizennyolc mérkőzést követhetett figyelemmel. A 13. Szuperinfó-Mikulás Kupát egyéb kiegészítő program is színesítette, az érdeklődők tombolát is vásárolhattak, amelyen értékes nyeremények találtak gazdára.

– Klubunk versenyzői közül tizenegyen nyertek, mindössze öten nem, azt hiszem, ez egy jó mérleg... – adott hangot elégedettségének Szepesi Attila.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!