Sport

2012.09.28. 19:28

MSE: Mentálisan kell egyenesbe kerülni

Balmazújváros, Mezőkövesd - A Keleti csoport listavezetője, a Mezőkövesd-Zsóry együttese Balmazújvárosban meccsel vasárnap 16 órától.

Balmazújváros, Mezőkövesd - A Keleti csoport listavezetője, a Mezőkövesd-Zsóry együttese Balmazújvárosban meccsel vasárnap 16 órától.Véber György, az MSE-Zsóry vezetőedzője: – Térségi rangadón győzelemre törünk, ugyanis az a célunk, hogy a forduló után már 21 ponttal vezessük a táblázatot. A szerdai kupafiaskó viszont intő jel számunkra, mert ha nincs motiváció, ha a fiúk nem úgy állnak a mérkőzéshez, ahogyan kell, akkor láthatják, hogy mi vár rájuk. Az újvárosiaknak új edzője van, ez pikantériája a találkozónak, Híres Gáborral viszont nekünk nem kell foglalkoznunk, csak önmagunkkal. Mentálisan kell egyenesbe kerülnünk és az összecsapáson ki kell használnunk helyzeteinket és akkor gyarapítjuk pontjaink számát.

A vendégeknél Irhás sérült, műteni kell, ebben a szezonban már aligha lép pályára, a többiek rendben vannak és a vezetőedző rendelkezésére állnak.


A pályán

Balmazújvárosi FC – Mezőkövesd-Zsóry (vasárnap, 16.00)  

Az MSE-Zsóry várható együttese: Szántai – Hegedűs, Elek, Lakatos, Éles – Dobos, Sigér, Bognár – Bogdány, Hamar, Lipusz.

Az edző tippje: 1-2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!