Sport

2012.09.18. 08:22

Labdarúgó NB I - Elfogadták a Kecskemét vezetőedzőjének lemondását

Kecskemét, 2012. szeptember 17., hétfő (MTI) - Elfogadta Török László vezetőedző vasárnapi lemondását a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Kecskeméti TE vezetősége.

Kecskemét, 2012. szeptember 17., hétfő (MTI) - Elfogadta Török László vezetőedző vasárnapi lemondását a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Kecskeméti TE vezetősége.

A klub honlapjának beszámolója szerint a hétfői megbeszélések eredményeként az egyesület továbbra is számít a szakemberre korábbi minőségében, így az utánpótlás területén szakmai igazgatóként és a helyi akadémia irányítójaként folytatja korábban elkezdett munkáját.

"A mai naptól az első csapat szakmai munkájáért megbízottként Szabó István felel, segítői továbbra is Visinka Ede és Erdei Sándor lesznek” - mondta Rózsa Pál tulajdonos.

"A csapat élén az irányításom alatt elvégzett munka nem hozta meg a vezetés és a szurkolók által elvárt, de a magamtól is megkövetelt eredményt. Mivel számomra is fontos a KTE jövője, úgy érzem, itt az ideje a váltásnak, mert új impulzus, más szemlélet elindíthatja a csapatot a sikerek útján" - indokolta lemondását Török.

A Kecskemét hét forduló után öt ponttal a 14. helyen áll a tabellán.

Vezetőedző-váltások az OTP Bank Liga 2012/13-as idényében:

----------------------------------------------------------

2012. augusztus 1.: Kis Károly helyett Máté Csaba (Paks, ideiglenesen)

2012. augusztus 20-21.: Détári Lajos helyett Ricardo Moniz (FTC)

2012. augusztus 27.: Bene Ferenc helyett Kovács László (Pápa, ideiglenesen)

2012. augusztus 30.: Máté Csaba helyett Tomislav Sivic (Paks)

2012. szeptember 1.: Kovács László helyett Zsivóczky Gyula (Pápa)

2012. szeptember 17.: Török László helyett Szabó István (Kecskemét, megbízottként)

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!