Sport

2012.09.25. 15:52

Élvonalbeli gárdák ellen meccselnének a kövesdiek a kupában

Az NB III-as Létavértes SC ’97 otthonában lép pályára a Mezőkövesd-Zsóry csapata Magyar Kupában szerdán 15.30-tól. A tét a 32 közé jutás.

Az NB III-as Létavértes SC ’97 otthonában lép pályára a Mezőkövesd-Zsóry csapata Magyar Kupában szerdán 15.30-tól. A tét a 32 közé jutás.Véber György, az MSE-Zsóry vezetőedzője: – A kupának varázsa van, a kicsik is „felszívhatják” magukat, ráadásul ismereteim szerint a vértesiek debreceni fiatalokból állnak, ha másért nem, akkor ezért is nagyon oda kell figyelnünk rájuk és a mérkőzésre! Mi egységesek és erősek vagyunk, elkaptuk a fonalat, folytatni akarjuk jó szériánkat, ráadásul az MK-ban az a célunk, hogy NB I-es együttes ellen mérhessük le, hol is tartunk valójában. Ennek következtében az NB III-as Létavértes ellen természetesen tovább kell jutnunk, hogy a következő körök valemelyikében, majd élvonalbeli gárdát fogadhassunk Mezőkövesden.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!