Sport

2012.08.24. 18:52

MSE: Rangadó, rangadó hátán

Mezőkövesd - A Szolnok és a Békéscsaba elleni idegenbeli meccsek között hazai pályán is rangadót játszik a Mezőkövesd a labdarúgó NB II-ben, Véber György legénysége a Nyíregyházát fogadja vasárnap 17.30-tól, a mérkőzésről élőben tudósítunk!

Mezőkövesd - A Szolnok és a Békéscsaba elleni idegenbeli meccsek között hazai pályán is rangadót játszik a Mezőkövesd a labdarúgó NB II-ben, Véber György legénysége a Nyíregyházát fogadja vasárnap 17.30-tól, a mérkőzésről élőben tudósítunk!Véber György, az MSE-Zsóry vezetőedzője: – Az elmúlt héten győzni mentünk Szolnokra és nagyon örültünk, hogy sikerült is elhoznunk a három pontot. Ez azért is volt nagyon fontos, mert a jó rajt minden bajnokságban döntőnek bizonyul. Most hazai pályán újabb rangadót játszunk és nem lehet más a célunk, mint az újabb siker begyűjtése annak érdekében, hogy 6 ponttal rendelkezzünk a második forduló után. Az már a sors „igazságtalansága”, vagy a sorsolás szeszélye, hogy a harmadik fordulóban is rangadó vár ránk, akkor majd Békéscsabán kell helytállnunk és pontokat gyűjtenünk. Vasárnap valami különlegeset kell nyújtanunk a nyíregyháziak ellen, de ez nem lesz könnyű, hiszen a felek jól ismerik egymást. Szolnokon 60 százalékos teljesítménnyel diadalmaskodtunk, most az a célunk, hogy haladjunk a 100 százalék felé, amelynek elérése ugye nem lehetséges, de létezik. Azért is kell diadalt aratnunk, mert a közvetlen riválistól elvett pontok nagyon jól jönnek majd a végelszámoláskor. A pontok sorsát az döntheti el, hogy ki játszik jobban, és melyik gárda tudja a másikra erőltetni stílusát, továbbá döntő lesz majd a helyzetkihasználás is. Ha jól játszunk, akkor sok helyzetünk lesz és ha ez így alakul, akkor ezekből gólokat szerezhetünk.

A hazaiaknál senki nem bajlódik sérüléssel.

ÉM-KT


A pályán

Mezőkövesd-Zsóry – Nyíregyháza Spartacus (vasárnap, 17.30) 

Az MSE tervezett csapata: Szántai – Hegedűs, Lakatos, Elek, Éles – Bognár, Sigér, Irhás, Bogdány – Hamar, Lipusz.

Az edző tippje: 2-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!