Sport

2012.08.11. 21:37

Edzői nyilatkozatok - DVTK vs. Egri FC

"<em>Láttam már jól játszani a csapatomat, de ez a meccs nem tartozik ezek közé</em>" - nyilatkozta Sisa Tibor a DVTK vezetőedzője az Eger elleni mérkőzés után.

"Láttam már jól játszani a csapatomat, de ez a meccs nem tartozik ezek közé" - nyilatkozta Sisa Tibor a DVTK vezetőedzője az Eger elleni mérkőzés után.Sisa Tibor (DVTK): - Az újonc minden erejét megmutatta, bevetette ellenünk. Olyan mérkőzést játszottunk, amelyben benne volt a futómennyiség, de az látszik, hogy a minőségen még van mit javítani. A második félidőben már voltak helyzeteink is, akár több góllal is nyerhettünk volna, de nem sikerült. Láttam már jól játszani a csapatomat, de ez a meccs nem tartozik ezek közé.

Simon Antal (Egri FC): - Gratulálok az ellenfélnek, jó mérkőzés volt, helyenként lüktető, változatos. Vesztes meccs után ritkán szokták a játékvezetőt dícsérni, de én most ezt teszem, megérdemli. Nagyaszerű közönség előtt játszottunk, tudtuk a meccs előtt is, ahhoz, hogy pontot, vagy pontokat szerezzünk, gólt kell lőnünk, de ez nem sikerült. Összességében jól nézett ki a csapatunk, de ezért pontot nem adnak. Erősödnünk kell ahhoz, hogy ennek az erőfeszítésnek a tabellán is legyen látszatja.


Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 3. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája az újonc Egri FC együttesét fogadta Miskolcon, az Andrássy úti Katlanban szombaton 19 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!