Sport

2012.07.16. 17:12

Factory: freestyle fociverseny

Miskolc - Focilabdák, eszméletlen trükkök, lélegzetelállító helyszín, jó zene és buli vár mindenkit a nyílt freestyle focibajnokság miskolci versenyén, melyet július 20-án délután 5 órától rendeznek a miskolci Factory Arénában.

Miskolc - Focilabdák, eszméletlen trükkök, lélegzetelállító helyszín, jó zene és buli vár mindenkit a nyílt freestyle focibajnokság miskolci versenyén, melyet július 20-án délután 5 órától rendeznek a miskolci Factory Arénában.A zsűriben két világbajnok és az idei magyar bajnok döntenek majd a versenyzők sorsáról, és tudásukat is megmutatják az esemény szünetében a mi legnagyobb örömünkre.

Két ember egymással szemben áll, egyszerre csak egy labdázik (3x30 másodpercet), s mintegy válaszolgatva a másiknak mutatják be legőrültebb trükkjeiket a küzdőtéren, zenére. A háromtagú zsűri eldönti, hogy a két freestyler közül melyik volt a jobb, vagyis hogy melyik fél tudta jobban uralni a labdát. Valahogy így zajlik egy ilyen verseny, de persze a felfokozott hangulatot, az örömittas versenyzők arcát nem lehet egy papírlapra vetve visszaadni, a közönség soraiból, a freestylerekkel együtt izgulva kell figyelni többek közt a labdára pottyanó izzadságcseppeket.

A hatalmas nyeremények, a reggelig tartó parti, a másnapi barbecue a külföldieket is idevonzza: két lengyel és két szerb barátunk, valamint az olasz freestyle foci bajnok is ellátogatnak a versenyre, sőt részt is vesznek azon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!