Sport

2012.07.16. 12:13

DVTK Stadion - Összesen: 9952 néző

A szakhatóságok július 9-én bejárást tartottak a DVTK-stadionban, és már csak apró elvégzendő dolgokat kértek az intézmény fenntartójától.

A szakhatóságok július 9-én bejárást tartottak a DVTK-stadionban, és már csak apró elvégzendő dolgokat kértek az intézmény fenntartójától. Ilyen például, hogy táblákkal jelölni kell a menekülési útvonalakat, és egy részen meg kell erősíteni a kerítést. Előbbi tekintetében az üzemeltető már megrendelte a táblákat, melyek a hét folyamán kihelyezésre kerülnek. A szakemberek ezen túlmenően kiszámolták, hogy a 2012/2013-as szezonban hány néző engedhető be a stadionba. Ezek szerint a tribünön 1219-en, a keleti, napos oldali lelátórészen 3142-en, az állóhelyi szektorokban (amibe beletartozik a Vasgyár felé eső három szektor, a K, az L és az M is) 5431-en szurkolhatnak, míg a VIP-részen 160-an. A hitelesítés feltétele, hogy a pálya rendelkezzen a rendőrség, a katasztrófavédelem, az ÁNTSZ és a mentők engedélyével – amik így már rendelkezésre állnak.

ÉM-MI


A Carpathian Brigade, a Szurkolói Iroda, valamint a legnagyobb magyar táborok (Debrecen, Diósgyőr, Ferencváros, Haladás, MTK, Újpest, Videoton, Zalaegerszeg) összefogásában egy olyan, Magyarországon, és feltehetőleg a világon is teljesen egyedülálló kezdeményezésnek lehettek a részesei, amely magyar családok nyarát teszi felejthetetlenné.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!