Sport

2012.06.29. 14:22

Foci Eb 2012 - Az én Eb-m: Bokor Elek - Széthúzás volt az öltözőben

Kazincbarcika - Egy gólt összehozott a kontinensviadalon a Newcastle United két francia légiósa.

Kazincbarcika - Egy gólt összehozott a kontinensviadalon a Newcastle United két francia légiósa.Imádja a labdarúgást, két éve még Dunaújvárosban, a megyei kispályás bajnokságban is játszott (a röpisek a birkózókkal indítottak közös csapatot), jobbára védőként. Bokor Elek, a Vegyész RC-Kazincbarcika NB I-es férfi együttesének ütője nem hagyta ki a szerda esti spanyol-portugál elődöntő megtekintését sem.

– Egyik gárdának sem szurkoltam, abban azonban bíztam a meccs előtt, hogy gól mindenképpen fog esni a rendes játékidőben – mondta az észak-borsodiak erőssége. – Ez elmaradt, egy taktikus mérkőzésen, bár a spanyoloknak több lehetőségük adódott. Az összecsapás végét feldobták, izgalmasabbá tették a tizenegyesek. A VRCK röplabdázója szóba hozta kedvenceit is, mind klub-, mind pedig válogatott szinten.

Carroll magassága

– A Newcastle a kedvenc csapatom, elsősorban amiatt, mert korábban tíz évig náluk focizott Alan Shearer, aki szerintem Anglia talán legjobb csatára volt – jelentette ki Bokor Elek. – Tőlük a kontinensviadalon kerettag volt két francia, Cabaye, illetve Ben Arfa, előbbi be is talált az ukránok kapujába. Mielőtt Liverpoolba igazolt volna, szintén a United mezében futballozott Andy Carroll. Az ő magasságát talán jobban kihasználhatták volna a háromoroszlánosok a torna során. Rooneynak is van, illetve volt érzéke a fejesekhez, de támadó társától alacsonyabb. A nemzeti együtteseknél a hollandok állnak közel hozzám, azóta, mióta Bergkamp, Kluivert, F. de Boer fémjelezte a csapatukat. Ez a válogatott viszont messze van tőlük, nagy volt a széthúzás az öltözőben, a közvélemény nem ezt várta az Európa-bajnokságon, viszonylag könnyedén kiestek.

A barcikai röplabdázó magukkal, a Vegyésszel kapcsolatban elárulta, két-három hét múlva elkezdik a mozgolódást a következő szezonra, azért, hogy amikor augusztus elejéről komolyabban” rákapcsolnak a munkára, már senkinek se legyen izomláza...

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!