Sport

2012.05.04. 20:23

Edzői nyilatkozatok a Pécsi MFC-Matias vs. Diósgyőri VTK mérkőzés után

"<em>Nem csak mentálisan, de játékban is jobbak voltunk</em>" - kezdte nyilatkozatát Szentes Lázár, a Diósgyőri VTK szakmai igazgatója a pécsi győzelem után.

"Nem csak mentálisan, de játékban is jobbak voltunk" - kezdte nyilatkozatát Szentes Lázár, a Diósgyőri VTK szakmai igazgatója a pécsi győzelem után.

Mink Olivér (Pécsi MFC-Matias): – Amit ma nyújtottunk, amiatt mindannyiunknak szégyellnie kell magát. Az első félidőben nem értettük mi történik a pályán, köze nem volt ahhoz, amit elterveztünk. A második játékrészben ehhez képest már jobban játszottunk, de összességében ez egy gyenge színvonalú mérkőzés volt. Olyan külföldi játékosokra, akik nem ütik meg az NB I szintjét, nem lehet jövőt építeni, ezt a következő szezon tervezésénél figyelembe kell venni.

Szentes Lázár (Diósgyőri VTK): – Nem csak mentálisan, de játékban is jobbak voltunk. Igaz, a helyzet kihasználásunk nem volt tökéletes, csak kettőt rúgtunk, igaz, csak egyet kaptunk. Nagyon fontos, lélektani győzelmet arattunk, ha létezik ilyen. Az biztos, hogy nagy teher esett le játékosok válláról, olyan, ami hetek óta nyomasztott minket.


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 27. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Pécsi MFC-Matias vendége volt pénteken 18 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!