Sport

2012.05.26. 20:42

DVTK-Szabadidőközpont-Vénusz: Felkészültek a Csepregi nélküli játékra

Vasárnap 17 órától a városi sportcsarnokban rendezik a női futsal bajnoki döntő harmadik meccsét.

Vasárnap 17 órától a városi sportcsarnokban rendezik a női futsal bajnoki döntő harmadik meccsét.

Az egyik fél három sikeréig zajló csata 1-1-re áll a DVTK-Szabadidőközpont-Vénusz, illetve a Tolna-Mözsi FSE csapata között, így valamelyik gárda lépéselőnybe kerül a hét végén a másikkal szemben. Amint arról már írtunk, a miskolciak csapatkapitányát, Csepregi Gabriellát a legutóbbi, tolnai mérkőzésen kiállították, és az MLSZ fegyelmi bizottsága két meccsre eltiltotta. A klub azonban nem nyugodott bele az ítéletbe, tárgyalást kért, és a meghallgatás után a grémium egy meccsre mérsékelte a büntetést - tehát Csepregi most nem, de a negyedik, jövő heti, tolnai összecsapáson már ott lehet.

– ,,Csupi" alapjátékos, sok minden rá épült a szezonban, így a második találkozó óta eltelt két hétben úgy készültünk, hogy mindazt, ami rá hárult, másokkal, máshogy kiváltsuk – jelentette ki Sárréti Géza, a Vénusz edzője. – A lányok keményen és komolyan álltak a munkához, rettentően akarnak, most már csak annyi a dolgunk, hogy ezt átvigyük a pályára, játékban megjelenítsük.

A szurkolás feldobja

A vénuszosok a hét közben egy kedves meghívásnak tettek eleget, ugyanis Cigándon részt vettek a Challenge Day-en, a helyiekkel fociztak.

– Remekül sikerült ez a kis kirándulás, szeretnénk megköszönni a cigándi önkormányzatnak az invitálást – tette hozzá Sárréti Géza, aki ezután visszatért a tolnaiakkal vívandó ütközetre: – Az első mérkőzésünkön több száz szurkoló bíztatott bennünket a sportcsarnokban, aminek rettentő módon örültünk, ezért kérjük a drukkereket, hogy most is jöjjenek, és segítsék a csapatot, ez ugyanis feldobja a lányokat. A Tolna vélhetően megpróbál minket letámadni, nem fognak beállni, de felkészültünk erre is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!