Sport

2012.03.17. 19:24

Edzői nyilatkozatok a Lombard Pápa vs. DVTK mérkőzés után

"<em>Örülök annak, hogy a nehezen induló tavasz során megszereztük az első győzelmünket</em>" - nyilatkozta Benczés Miklós a pápai győzelem után.

"Örülök annak, hogy a nehezen induló tavasz során megszereztük az első győzelmünket" - nyilatkozta Benczés Miklós a pápai győzelem után.

Bene Ferenc (Lombard Pápa): – Gratulálok a három pont megszerzéséhez a DVTK-nak. Úgy kezdtük a meccset, ahogy elterveztük, jó ritmusban játszottunk az elején, minőségi futballt mutattunk, de a gólhelyzeteket nem tudtuk kihasználni, hiába kerültünk többször is a vendég védelem mögé. Aztán egy 11-esből gólt kaptunk, amit a második félidő elején szerettünk volna kiegyenlíteni, de nem tudtunk gólt elérni, és ettől egy picit görcsössé váltunk. Nem futballoztunk rosszul, de ma sem volt szerencsénk.

Benczés Miklós (Diósgyőri VTK): – Nehéz mérkőzésre számítottam, az is lett. A találkozó eleje változatos küzdelmet hozott, mindkét kapu előtt adódtak helyzetek, aztán egy jogos 11-esből előnyt szereztünk, és ez megnyugtatta a csapatot. A második találtunk után úgy éreztem, hogy meglesz a mérkőzés, de a hajrában egy hiba miatt az utolsó percekben egy picit nehezebb dolgunk volt. Örülök annak, hogy a nehezen induló tavasz során megszereztük az első győzelmünket.


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 20. fordulójában Pápán vendégszerepelt a Diósgyőri VTK együttese szombaton 17 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!