Sport

2012.03.04. 18:20

Edzői nyilatkozatok a Kecskeméti TE vs. Diósgyőri VTK mérkőzés után

"<em>Nem úgy rohamoztuk a Kecskemét kapuját, ahogy szerettük volna</em>" - mondta Benczés Miklós, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a kecskeméti vereség után.

"Nem úgy rohamoztuk a Kecskemét kapuját, ahogy szerettük volna" - mondta Benczés Miklós, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a kecskeméti vereség után.

Török László (Kecskeméti TE): – Szerettük volna jó tavaszi rajtot venni, öröm, hogy ilyen jól sikerült a kezdés. Volt tartása végig a csapatunknak, és bár a DVTK-nak is voltak ugyan lehetőségei, de ha egy kicsit tudatosabb lett volna a támadójátékunk, és ki tudtuk volna használni a kontráinkat, lehetett volna magabiztosabb is a győzelmünk.

Benczés Miklós (Diósgyőri VTK): – A korai gól után maradt időnk arra, hogy megváltoztassuk az eredményt, de több gyenge teljesítmény is volt ma a csapatunkban, így ez nem sikerült, Nem úgy rohamoztuk a Kecskemét kapuját, ahogy szerettük volna, de azért így is voltak helyzeteink, de mivel gólt nem tudtunk szerezni, így pontot sem.


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 18. fordulójában a Kecskeméti TE otthonába látogatott a Diósgyőri VTK gárdája vasárnap 16 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!