Sport

2011.12.08. 16:03

Itt az EB-keret - Kásás visszatért!

Kemény Dénes a hagyományoknak megfelelően a vlv-n hirdette ki új keretét, amely december 19-én megkezdi a felkészülést a januári eindhoveni Európa-bajnokságra.

Kemény Dénes a hagyományoknak megfelelően a vlv-n hirdette ki új keretét, amely december 19-én megkezdi a felkészülést a januári eindhoveni Európa-bajnokságra.A 18 játékos között van Kásás Tamás háromszoros olimpiai bajnok, aki júniusban, a sanghaji vb előtt jelentette be, hogy visszavonul a válogatottságtól.

Az EB-re készülő magyar válogatott-keret:

Baksa László, Decker Attila, Szécsi Zoltán (kapusok)

Biros Péter, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Katonás Gergely, Kásás Tamás, Kiss Gergely, Madaras Norbert, Steinmetz Ádám, Szivós Márton, Török Béla, Turzai Gábor, Varga Dániel, Varga Dénes, Vámos Márton (mezőnyjátékosok)

A felkészülés december 19-én kezdődik, s a szövetségi kapitány a január második hetében sorra kerülő Volvo Kupára mindenkit benevez, annak ellenére, hogy egy-egy meccsen csak 13 játékos szerepelhet majd.

forrás: vlv.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!